رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان زابل:
کاراته کاران سیستانی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان زابل گفت: کاراته کاران سیستانی در مسابقات قهرمانی کشور در قالب ۲ تیم آقایان و بانوان حضور دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود دهمرده در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان داشت: تیم کاراته بانوان شهرستان زابل جهت شرکت در مسابقات کاراته قهرمانی کشور به میزبانی اردبیل اعزام شد که در پایان پیکارها برندگان به مسابقات قهرمانی آسیا راه خواهند یافت.
وی با بیان اینکه بانوان کاراته کار سیستانی به سرپرستی و مربیگری سرکار خانم شهریاری به این پیکارها اعزام شدند ادامه داد: در این دوره از رقابت ها هشت بانوی کاراته کار از خطه سیستان به رقابت با حریفان خود می پردازند.
دهمرده ادامه داد: این دوره از رقابت ها، به مدت ۲ روز در تاریخ ۲۳ مرداد آغاز و در ۲۵ مرداد ماه پایان خواهد یافت که حضور پررنگ کاراته کاران سیستانی همراه با مدال های رنگارنگ مورد انتظار است.
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان زابل تصریح کرد: تیم کاراته آقایان شهرستان زابل نیز جهت شرکت در مسابقات کاراته قهرمانی آسیا به میزبانی اردبیل به سرپرستی و مربیگری مصطفی زاهدی - رحیم خانه فروش به این رقابتهای اعزام شده اند.
وی با عنوان اینکه این دوره از رقابت ها به مدت سه روز به طول خواهد انجامید، خاطرنشان کرد: تیم اعزامی آقایان نیز متشکل از ۱۸ ورزشکار از تاریخ بیستم مرداد تا ۲۳ مرداد ماه به مصاف حریفان خود خواهند رفت.
انتهای پیام///
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه