کارشناس مسائل خانواده در رشتخوار مطرح کرد:
مهارتهای زندگی و هنر زندگی کردن دو عامل مهم در همسرداری است
دکتر محمد حنیف پور کارشناس مسائل خانواده، در همایش همسرداری در جمع بانوان رشتخواری گفت: برای یک زندگی ساده و معمولی داشتن دو عامل مهارتهای زندگی و هنر زندگی کردن در تشکیل خانواده ضروری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، دکتر محمد حنیف پور کارشناس مسائل خانواده و مسئول آموزش دفتر امور شهری و شوراهای استاداری استان خراسان رضوی، صبح امروز در جمع بانوان شهرستان رشتخوار در رابطه با مسائل همسر داری، گفت: زندگی انسان هنر است و هر انسان به عنوان هنرمندی در زندگی نقش آفرینی می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,وی شرط داشتن زندگی ساده را برای زوجین دو عامل عنوان نمود و افزود: در یک زندگی معمولی و ساده دو چیز نیاز است یکی مهارتهای زندگی و دیگری هنر زندگی کردن که باید در آیین همسر داری به آن توجه بیشتری شود.
,وی دوگانگی بین زوجین در زندگی را یک از عوامل ایجاد اختلاف عنوان نمود و یاداور شد: زندگی با هم بودن است نه برای هم بودن دوگانگی در زندگی یکی از مهمترین عوامل ایجاد کننده اختلاف است.
,حنیف پور با اشاره به اینکه زندگی در خانواده ها به صورت مختلفی وجود دارد اذعان داشت: زندگی در هر خانواده ای به صورت های متفاوتی دنبال می شود، برای خانواده نباید از قبل قانون نوشته یا در نظر گرفته شود.
,این مدرس دانشگاه در ادامه با اشاره به روشن شدن علم روانشانسی از دهه ۸۰ و تغییر و بهبود بسیاری از مشکلات خانواده ها در این زمینه افزود: با پیشرفت علم روانشانسی و روشن شدن بسیاری از مشکلات آوردن کلمه چرا در مسائل و مشکلات صحیح و قابل استفاده نیست، انسان باید در مشکلات زندگی مسئله چگونه را مطرح و در صدد رفع مشکلات با راهکارها بر آید.
,وی خطاب به همسران شرکت کننده در این همایش که تغییر شخصیت انسانی یک فرد به سادگی ممکن نیست، افزود: یکی دیگر از مشکلات زندگی های زناشویی نداشتن صحبت های مناسب و دخالت های بیجا در رفتارها، نوع نگرش، و زندگی کردن یکدیگر است،
,وی نصیحت های تکراری در زندگی افراد را غیر موثر دانست و افزود: نصحیت کردن و استفاده از جملاتی که جنبه نصیحتی دارند هیچ تاثیری در زندگی و نوع نگرش افراد نخواهد گذاشت، استفاده از شیوه و روش های جدید همراه با مهربانی و محبت تاثیر بسزایی در اشخاص و تغییر رفتارهای آنها خواهد گذاشت.
,وی در پایان دو عامل مهم دیگر را باعث فروپاشی زندگی رناشویی دانست و تصریح کرد: دو عامل مهم ورود به زندگی گذشته افراد و ورود به زندگی شخصی زوجین عامل بسیار موثر در برهم زندگی زندگی زناشویی می باشد.
,شایان ذکر است این همایش با همکاری شهرداری، شورای شهر و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان به مناسبت دهه کرامت برگزار شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه