مراوه تپه معطر به عطر حرم رضوی شد؛
عشق و ارادت مردم مرزنشین گلستان به پرچم حرم رضوی/تصاویر
شهر مرزی و محروم مراوه تپه با حضور خدام حامل پرچم رضوی معطر به عطر حرم ثامن الائمه(ع) شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه اترک،عاشقان و دوستداران امام هشتم(ع) با استقبال گرم خود از خدام رضوی در شهر مرزی گلستان ارادت خود را به اهل بیت عصمت و طهارت به نمایش گذاشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, شهر مرزی مراوه تپه جمعیت تقریبی 60 هزار نفری دارد که غالب مردم ترکمن و مذهب تسنن را دارا می باشند که با استقبال خود از پرچم حرم امام رضا(ع) که در بین ترکمنها به"قزل امام" معروف است،ارادات خاص خود را نشان دادند.
,هرساله ترکمنهای زیادی برای زیارت حرم امام رضا(ع) به مشهد مقدس رهسپار می شوند که خود نشان از ارادت به این آستان را دارد.
,چند سالی است که کاروان زیرسایه خورشید با حضورخود، جای جای کشور را به عطر حرم رضوی عطراگین می کنند.
,یکی از برنامه های این کاروان در دهه کرامت برگزاری جشن زیر سایه خورشید با حضور پرچم متبرک و خدام حرم رضوی است که در این شهرستان نیز برگزار شد.
,
فرماندار مراوه تپه در این مراسم با بیان ارادت خود به آستان مقدس امام رضا(ع) از حضور خادمین خرسند شد و گفت: مردم مراوه تپه محبت و ارادت خود را به ائمه اطهار به ویژه حضرت امام رضا (ع) را در تمامی مناسبات ، فرهنگ ، آداب و رسوم خود به اثبات رسانده اند.
آخوند قزل امام جمعه قازانقایه نیز در سخنرانی خود به بررسی اخلاق، رفتار و منش حضرت امام رضا (ع) پرداخت.
,
,

, لازم به ذکر است خادمین حرم رضوی قبل از مراسم جشن با خانواده های شهدا و خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی دیدار کردند.
,همچنین یک گروه از این کاروان نیز از طرح های اقتصاد مقاومتی شهرستان بازدید کردند.
,,

,

,

,

,

,

,

,

, ,

,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه