آتش‌سوزی در کوه‌های منطقه حفاظت شده دنای شرقی +تصاویر

آتش‌سوزی در کوه‌های منطقه حفاظت شده دنای شرقی +تصاویر
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از آتش‌سوزی در کوه‌های منطقه حفاظت شده دنای شرقی خبر داد و گفت: عامل انسانی دلیل آتش‌سوزی در این منطقه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس محمدرحیم برزمند عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران از آتش‌سوزی در مناطق حفاظت شده دنای شرقی خبر داد و گفت: آتش‌سوزی در منطقه گنو واقع در مناطق حفاظت شده دنای شرقی از ساعت 16 عصر امروز آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, ,

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه عامل انسانی مهمترین علل آتش‌سوزی بوده، گفت: نیروهای مردمی و ماموران حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی در تلاش برای خاموش کردن و مهار آتش‌سوزی در این منطقه هستند.

,

وی تصریح کرد: خشکی مراتع و وزش باد کار مهار آتش را با مشکل مواجه کرده که در تلاش هستیم با کمک و همکاری مردم هر چه سریع‌تر آتش را مهار کنیم.

,

این مسؤول بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز آتش‌سوزی خاموش نشده میزان اراضی که در این آتش‌سوزی طعمه حریق شده مشخص نیست و بعد از پایان آتش‌سوزی میزان خسارت مشخص و اعلام می‌شود.

,

برزمند عنوان کرد: همه در برابر انفال مسؤول هستیم و باید از آنها برای حال و آیندگان خود استفاده کنیم.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه