فرماندار طرقبه شاندیز:
آمار شهدای طرقبه شاندیز 2 برابر سرانه شهدای کشور است
فرماندار طرقبه شاندیز با اشاره به این مطلب که سرانه شهدای شهرستان 2برابر سرانه کشوری است یعنی به ازای هر 500 نفر یک شهید تقدیم انقلاب و دفاع مقدس شده است افزود: در بازدید های صورت گرفته هیچ خانواده شهیدی توقعات مادی و غیر منطقی تا به امروز نداشته اند لذا افتخار میکنیم به خانواده معظم شهدا چرا که جایگاه مقدس و متعالی دارند و وظیفه داریم مسائل این قشر معزز را با نگاه خاصی پیگیری داشته باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، حسینی فرماندار طرقبه شاندیز در جمع خانواده های معظم شهدای شهرستان گفت: شهدا در راه حق و عقیده به اسلام جهاد کردند و به شهادت رسیدند و خانواده شهدا در طرقبه شاندیز جزو بهترین مردم جامعه هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز, ،,وی با اشاره به این مطلب که سرانه شهدای شهرستان 2برابر سرانه کشوری است یعنی به ازای هر 500 نفر یک شهید تقدیم انقلاب و دفاع مقدس شده است افزود: در بازدید های صورت گرفته هیچ خانواده شهیدی توقعات مادی و غیر منطقی تا به امروز نداشته اند لذ افتخار میکنیم به خانواده معظم شهدا چرا که جایگاه مقدس و متعالی دارند و وظیفه داریم مسائل این قشر معزز را با نگاه خاصی پیگیری داشته باشیم.
,فرماندار طرقبه شاندیز اظهار داشت: در مورد مسائل اجرایی و عمرانی وضعیت بودجه دولت با توجه به اینکه درآمدهای دولت برای نقسیم بین مردم تبدیل به یارانه می شود، مناسب نیست اما موظف هستیم امور مربوط به خانواده شهدا را در اولویت قرار دهیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه