کاهش فروش و فعالیت واحدهای تولیدی سبب شد
رشد منفی مالیات تفرش در ۴ ماهه اول امسال
رئیس اداره امور مالیاتی تفرش با اشاره به رشد منفی مالیات تفرش در ۴ ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، گفت: کاهش فروش و فعالیت واحدهای تولیدی علت اصلی منفی شدن رشد مالیات در تفرش است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر خدارحمی رئیس اداره امور مالیاتی تفرش در گفتگو با ندای تفرش گفت: در ۴ ماهه اول امسال بیش از ۱۴ میلیارد ریال مالیات در شهرستان تفرش جمع آوری شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,خدارحمی اظهار کرد: از این میزان مالیات جمع آوری شده، بیش از ۱۳ میلیارد ریال مالیات مستقیم و بیش از ۸۰۰ میلیون ریال مالیات و عوارض ارزش افزوده بوده است.
,وی افزود: در ۴ ماهه اول امسال بیش از ۷۲۰ میلیون ریال به حساب شهرداری و ۳۵۰ میلیون ریال به حساب دهیاری تفرش واریز شده است.
,رئیس اداره امور مالیاتی تفرش بیان کرد: ۳۰ درصد از مالیات ها به صورت نقدی و مابقی به صورت اقساطی جمع آوری شده اند.
,خدارحمی با اشاره به رشد منفی مالیات تفرش در ۴ ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، ادامه داد: کاهش فروش و فعالیت واحدهای تولیدی علت اصلی منفی شدن رشد مالیات در تفرش است.
,وی خاطر نشان کرد: درآمدهای جمع آوری شده در سطح شهرستان به اداره کل امور مالیاتی استان مرکزی ارسال می شود و سپس بر اساس شاخصها این درآمد بین شهرداری و دهیاری تفرش توزیع می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه