از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور؛
دیدار نفس گیر ملوان بندرگز و قوی سفید انزلی + تصاویر
در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور تیم ملوان بندرگز بازی نفس گیری را به تیم قدرتمند قوی سفید انزلی تحمیل کردند ولی در وقت اضافه با تفاضل یک گل بازی را واگذار کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کناره، عصر دیروز چهارشنبه 20 مرداد 95 در دیدار های هفته نوزدهم لیگ برت فوتبال ساحلی کشور تیم ملوان بندرگز در مقابل تیم قدرتمند قوی سفید انزلی بازی نفس گیری را برای گیلانی ها ایجاد کردند و در نهایت در وقت اضافه با تفاضل یک گل بازی را واگذار نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,تیم انزلی با داشتن 3 بازیکتن تیم ملی فوتبال ساحلی ایران و 2 بازیکن تیم ملی برزیل و سرمربی برزیلیشان در نیمه اول و دوم 3 گل به دروازه ملوان بندرگز زدند ولی در نیمه سوم ملوانی ها با تشویق تماشاچیان و با زدن اولین گل روحیه گرفتند و تعداد گلهایشان را به 3 رساندند که بازی به وقت اضافه کشید ولی بخت با ملوانان بندرگز یار نبود و با اختلاف یک گل و نتیجه 4 بر 3 مغلوب تیم قوی سفید انزلی شدند.
,در این دیدار گل های ملوان بندرگز را محمد ایرجی وسید محمد سادات مزنگی (2گل) به ثمر رساندند.
,هفته بیستم بازی ها بدلیل حضور تیم ملی در تورنمت بین المللی که به میزبانی چین برگزار میشود به تاریخی دیگر موکول خواهد شد.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, ,
,
,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه