تصاویر پیچیدن شمیم رضوان در شازند

تصاویر پیچیدن شمیم رضوان در شازند
خدّام حرم مطهر رضوی در قالب کاروان «زیر سایه خورشید»در شهرستان شازند حضور پیدا کرده و هوای این شهرستان را متبرک به شمیم رضوان کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، خدّام حرم مطهر رضوی در قالب کاروان «زیر سایه خورشید» در شهرستان شازند حضور پیدا کرده و هوای این شهرستان را متبرک به شمیم رضوان کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,

 

,

از جمله برنامه‌های کاروان رضوی در این شهرستان می‌توان به  شرکت در جشن‌های رضوی، عیادت از بیماران، دیدار با خانواده‌های شهدا، دیدار با علما و توزیع بسته‌های متبرک اشاره کرد.

,

 

,

جای جای ایران اسلامی و جهان، میزبان خادمان حرم امام هشتم است، خادمانی که پرچم‌های متبرک حرم مطهر رضوی را سوغات سفر کرده‌اند و آن را به جمع عاشقانی می‌برند که دست هایشان از حرم دور است اما دل هایشان همیشه و همه جا با نام «علی بن موسی الرضا» آسمانی می‌شود و شهرستان شازند نیز از این موهبت بهره مند شد.

,

 

,

کاروان‌های زیر سایه خورشید در دهه کرامت راهی 420 شهر کشور شده‌اند تا شمیم رضوان در جای جای ایران استشمام شود.

,

 

,

جهت عضویت در کانال تلگرامی پایگاه خبری شازند ما " اینجا " کلیک کنید.

, اینجا , اینجا , اینجا ,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

 انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه