با حضور جمعی از مردم و مسئولان و بسیجیان صورت گرفت/
مراسم اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام در صیدون باغملک+تصاویر
مراسم معنوی سالگرد تدفین شهدای گمنام دفاع مقدس با حضور، مسئولین استانی و شهری و اقشار مختلف مردم و خانواده های شهدا عصر روز پنج شنبه در صیدون برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باغملک نیوز،سرگرد سید عبدالمطلب رحیمی حسینی فرمانده سپاه ناحیه باغملک در مراسم اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام صیدون ضمن تبریک سال جدید اظهار داشت : انشاءالله که در این سال همه ما بتوانیم با عزم ملی و مدیریت جهادی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و فرهنگ اصیل اسلامی و سبک زندگی اسلامی نهایت تلاشمان را داشته باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از باغملک نیوز،سرگرد سید عبدالمطلب رحیمی حسینی فرمانده سپاه ناحیه باغملک در مراسم اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام صیدون ضمن تبریک سال جدید اظهار داشت : انشاءالله که در این سال همه ما بتوانیم با عزم ملی و مدیریت جهادی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و فرهنگ اصیل اسلامی و سبک زندگی اسلامی نهایت تلاشمان را داشته باشیم. , به نقل از باغملک نیوز،سرگرد سید عبدالمطلب رحیمی حسینی فرمانده سپاه ناحیه باغملک در مراسم اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام صیدون ضمن تبریک سال جدید اظهار داشت : انشاءالله که در این سال همه ما بتوانیم با عزم ملی و مدیریت جهادی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و فرهنگ اصیل اسلامی و سبک زندگی اسلامی نهایت تلاشمان را داشته باشیم. ,
وی روز ارتش را به همه دلاور مردان ارتشی تبریک گفت و افزود : جا دارد که یاد فرمانده شهید ارتش امیر سپهبد صیاد شیرازی را گرامی بداریم.
حسینی با اشاره به آیه وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ ، تصریح کرد : هر آن کسی که در راه خدا و خدمت به جوامع اسلامی جهاد کند و در این راه جان خود را فدا کند شهید و زنده است و نزد خداوند باری تعالی روزی می گیرد.
وی این آیه قرآن را نشانه جایگاه شهدا در نزد خداوند توصیف کرد و افزود : حضور پر شور شما از کودکان گرفته تا کهن سالان نشانه عشق شما به مقام شامخ شهیدان است.
حسینی با اشاره به آیه وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ ، تصریح کرد : هر آن کسی که در راه خدا و خدمت به جوامع اسلامی جهاد کند و در این راه جان خود را فدا کند شهید و زنده است و نزد خداوند باری تعالی روزی می گیرد.
وی این آیه قرآن را نشانه جایگاه شهدا در نزد خداوند توصیف کرد و افزود : حضور پر شور شما از کودکان گرفته تا کهن سالان نشانه عشق شما به مقام شامخ شهیدان است., وی روز ارتش را به همه دلاور مردان ارتشی تبریک گفت و افزود : جا دارد که یاد فرمانده شهید ارتش امیر سپهبد صیاد شیرازی را گرامی بداریم.
حسینی با اشاره به آیه وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ ، تصریح کرد : هر آن کسی که در راه خدا و خدمت به جوامع اسلامی جهاد کند و در این راه جان خود را فدا کند شهید و زنده است و نزد خداوند باری تعالی روزی می گیرد.
وی این آیه قرآن را نشانه جایگاه شهدا در نزد خداوند توصیف کرد و افزود : حضور پر شور شما از کودکان گرفته تا کهن سالان نشانه عشق شما به مقام شامخ شهیدان است.,
,
,
, , ,

فرمانده سپاه ناحیه باغملک به شعار سال جدید توسط مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد : حضرت آقا شعار چند سال اخیر کشور را در ارتباط با اقتصاد نام نهادند که این نشانه دغدغه ایشان نسبت به اقتصاد و معیشت مردم است.
,
,
,
, , فرمانده سپاه ناحیه باغملک به شعار سال جدید توسط مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد : حضرت آقا شعار چند سال اخیر کشور را در ارتباط با اقتصاد نام نهادند که این نشانه دغدغه ایشان نسبت به اقتصاد و معیشت مردم است., فرمانده سپاه ناحیه باغملک به شعار سال جدید توسط مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد : حضرت آقا شعار چند سال اخیر کشور را در ارتباط با اقتصاد نام نهادند که این نشانه دغدغه ایشان نسبت به اقتصاد و معیشت مردم است.,
, , ,

وی به سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور و برشمردن اهداف مهم این سند اشاره کرد و گفت : یکی از این اهداف برتری اقتصاد اسلامی ایرانی در غرب آسیا است که با توجه به نامگذاری سال های اخیر توسط مقام معظم رهبری در ارتباط با اقتصاد مشخص است که به این هدف نرسیده ایم.
سرگرد حسینی در ادامه با بیان اینکه هدف از اقتصاد مقاومتی همین برتری اقتصادی در غرب آسیا است، عنوان کرد : امروز روز خودآزمایی دولت مردان دولت تدبیر و امید در رابطه با اقتصاد مقاومتی است.
,
,
,
, , وی به سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور و برشمردن اهداف مهم این سند اشاره کرد و گفت : یکی از این اهداف برتری اقتصاد اسلامی ایرانی در غرب آسیا است که با توجه به نامگذاری سال های اخیر توسط مقام معظم رهبری در ارتباط با اقتصاد مشخص است که به این هدف نرسیده ایم.
سرگرد حسینی در ادامه با بیان اینکه هدف از اقتصاد مقاومتی همین برتری اقتصادی در غرب آسیا است، عنوان کرد : امروز روز خودآزمایی دولت مردان دولت تدبیر و امید در رابطه با اقتصاد مقاومتی است., وی به سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور و برشمردن اهداف مهم این سند اشاره کرد و گفت : یکی از این اهداف برتری اقتصاد اسلامی ایرانی در غرب آسیا است که با توجه به نامگذاری سال های اخیر توسط مقام معظم رهبری در ارتباط با اقتصاد مشخص است که به این هدف نرسیده ایم.
سرگرد حسینی در ادامه با بیان اینکه هدف از اقتصاد مقاومتی همین برتری اقتصادی در غرب آسیا است، عنوان کرد : امروز روز خودآزمایی دولت مردان دولت تدبیر و امید در رابطه با اقتصاد مقاومتی است.,
,
, , ,

فرمانده سپاه باغملک در ادامه به موضوع فرهنگ پرداخت و تأکید کرد : آن مدیری که بگوید من بودجه فرهنگی ندارم مسلمان و پیرو ولایت نیست.
وی افزود : دغدغه حضرت آقا کار اقتصادی و فرهنگی است، هر مسئولی کوتاهی کند هم در دنیا و هم در آخرت باید جوابگوی مردم و شهدا و امام حسین (ع) باشد.
,
,
,
, , فرمانده سپاه باغملک در ادامه به موضوع فرهنگ پرداخت و تأکید کرد : آن مدیری که بگوید من بودجه فرهنگی ندارم مسلمان و پیرو ولایت نیست.
وی افزود : دغدغه حضرت آقا کار اقتصادی و فرهنگی است، هر مسئولی کوتاهی کند هم در دنیا و هم در آخرت باید جوابگوی مردم و شهدا و امام حسین (ع) باشد., فرمانده سپاه باغملک در ادامه به موضوع فرهنگ پرداخت و تأکید کرد : آن مدیری که بگوید من بودجه فرهنگی ندارم مسلمان و پیرو ولایت نیست.
وی افزود : دغدغه حضرت آقا کار اقتصادی و فرهنگی است، هر مسئولی کوتاهی کند هم در دنیا و هم در آخرت باید جوابگوی مردم و شهدا و امام حسین (ع) باشد.,
,
حسینی در پایان گفت : همه ما در برابر شعار سال و از همه مهم تر فرهنگمان مسئول هستیم.
, حسینی در پایان گفت : همه ما در برابر شعار سال و از همه مهم تر فرهنگمان مسئول هستیم., حسینی در پایان گفت : همه ما در برابر شعار سال و از همه مهم تر فرهنگمان مسئول هستیم.,
, , ,

در قسمت پایانی مدیحه سرایی توسط کربلایی حسین میربلوک از رشت انجام و پس از پایان مدیحه سرایی شرکت کنندکان در مراسم اولین سالگرد شهدای گمنام با حضور بر سر مزار دو تن از شهدای گمنام تدفین شده ضمن تجدید میثاق با آرمان های بلند شهدای گمنام یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.
لازم به ذکر است که پیکر دو شهید گمنام ، در ۲۵ فروردین ماه ۱۳۹۲ در میان خیل عظیم و بی سابقه مردم شهید پرور بخش صیدون تشییع و در تپه نورالشهداء خاکسپاری شدند.
,
,
,
, , در قسمت پایانی مدیحه سرایی توسط کربلایی حسین میربلوک از رشت انجام و پس از پایان مدیحه سرایی شرکت کنندکان در مراسم اولین سالگرد شهدای گمنام با حضور بر سر مزار دو تن از شهدای گمنام تدفین شده ضمن تجدید میثاق با آرمان های بلند شهدای گمنام یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.
لازم به ذکر است که پیکر دو شهید گمنام ، در ۲۵ فروردین ماه ۱۳۹۲ در میان خیل عظیم و بی سابقه مردم شهید پرور بخش صیدون تشییع و در تپه نورالشهداء خاکسپاری شدند., در قسمت پایانی مدیحه سرایی توسط کربلایی حسین میربلوک از رشت انجام و پس از پایان مدیحه سرایی شرکت کنندکان در مراسم اولین سالگرد شهدای گمنام با حضور بر سر مزار دو تن از شهدای گمنام تدفین شده ضمن تجدید میثاق با آرمان های بلند شهدای گمنام یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.
لازم به ذکر است که پیکر دو شهید گمنام ، در ۲۵ فروردین ماه ۱۳۹۲ در میان خیل عظیم و بی سابقه مردم شهید پرور بخش صیدون تشییع و در تپه نورالشهداء خاکسپاری شدند.,
,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه