مبلغ اعزامی کاروان فرهنگی- تبلیغی رضوی در دیدار با علما و طلاب اندونزیایی:

حضور حضرت رضا(ع) در خراسان، مبنای تحولی بزرگ در ترویج فرهنگ اسلامی است

حضور حضرت رضا(ع) در خراسان، مبنای تحولی بزرگ در ترویج فرهنگ اسلامی است
کاروان فرهنگی- تبلیغی رضوی، اعزامی به اندونزی با اساتید و مدیران یکی از شعب «نهضت العلماء»، مرکز سرشناس علمی این کشور مناظره و مباحثه نمودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد نظافت، مبلغ کاروان در این مباحثه داغ و پرشور علمای اندونزیایی و مبلغان آستان قدس رضوی، با تشریح شرایط کنونی جهان، از ضرورت حفظ وحدت در جهان اسلام گفت و لازمه آن را برگزاری نشست‌ها و جلسات گفتگو دانست و متذکر شد: دشمن اشکال مختلفی دارد. بزرگترین آن شیطان است اما گاه همین دشمنی شیطانی در چهارچوبی دیگر بروز می‌کند، چنانکه امروز شاهد مخاصمه‌گری و دشمنی دولت‌های اسرائیل و آمریکا هستیم.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی همچنین بر ضرورت اتحاد جهان اسلام تاکید کرد و یادآور شد: آنانی که در مسیر اخلاف‌افکنی مذاهب و ملل اسلامی می‌کوشند باید آگاه باشند که دود این اقدام آن‌ها به چشم خودشان خواهد رفت. شرایط امروز سوریه، نتیجه همین تفرقه‌افکنی‌هاست.

,

وی در ادامه از مناقب حضرت رضا(ع) گفت و تاکید کرد: حضور حضرت در خطه خراسان، مبنای تحولی بزرگ در نشر و ترویج فرهنگ اسلامی شد و از همه مهم‌تر جریانی وحدت‌آفرین را رقم زد.

,

این گزارش حاکیست؛ نهضت العلماء کشور اندونزی، سازمانی فرهنگی و پُرنفوذ در این کشور است که بالغ بر صد میلیون، پیرو دارد و مراکز فرهنگی، مدارس، دانشگاه‌های و حوزه‌های علمیه متعددی در این کشور ذیل این عنوان مشغول به فعالیت هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه