بخشدار اصلاندوز خبر داد؛
اعتبار پنج میلیارد ریالی برای توسعه روستاهای اصلاندوز
بخشدار اصلاندوز گفت: بیش از 5 میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارایی در روستاهای اصلاندوز هزینه خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارستبار، "سید عباس مینایی" امروز در بازدید از پروژههای اجرای طرح هادی دو روستای اصلاندوز، گفت: اجرای طرح هادی روستای بران سفلی و بخشی از روستای بران علیا از محل اعتبارات عمرانی دهیاری ها انجام می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارستبار,وی با بیان اینکه مسیر اصلی روستای بران علیا امسال جدول گذاری، سنگ فرش، زیرسازی و معابر سواره آسفالت خواهد شد،افزود: در عین حال دو مسیر اصلی در روستای بر آن سفلی نیز در حال اتمام هستند.
,بخشدار اصلاندوز ضمن تشکر از همکاری اهالی روستاهای بران علیا و سفلی،کیفیت بالای اجرای طرح های هادی روستاهای بخش اصلاندوز را آموزش دهیاران و نظارت بر عملکرد آنان دانست.
,مینایی از اعتبار پنج میلیارد ریالی برای توسعه روستاهای اصلاندوز خبر داد و گفت:در راستای سیاستهای دولت تدبیر و امید در توجه به خدمت رسانی به روستاها و با عنایت فرماندار شهرستان پارس آباد از محل اعتبارات دهیاری ها بیش از این مبلغ در روستاها هزینه خواهد شد که نسبت به گذشته افزایش یک و نیم برابری را نشان می دهد.
,,

, ,

















, ,













, ,









, ,




, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه