فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان خبر داد:

800 میلیون کالای قاچاق توقیف شد

800 میلیون کالای قاچاق توقیف شد
فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان از کشف کالای قاچاق به ارزش800 میلیون ریال در رفسنجان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  "آرمان کرمان"؛ نصرالله عباسی در گفت و گو با خبرنگار ما در رابطه با اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا گفت: در اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و همچنین کنترل مبادی ورودی مسیرهای انتقال قاچاق کالا، پلیس رفسنجان اقدام به ایست بازرسی مقطعی در محور رفسنجان- کرمان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "آرمان کرمان",

وی افزود: مأموران در بازرسی خودروهای عبوری از پنج دستگاه اتوبوس مسافربری انواع کالای قاچاق به ارزش 800 میلیون ریال را کشف کردند.

,

فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان در تشریح کالاهای کشف شده گفت: کالاهای کشف شده از خودروهای مذکور شامل 50 کیسه برنج، 4 کارتون انواع چای، 20 جعبه سیگار، 34 کارتون انبه، 200 بسته حنای هندی، 80 کیلو ریشه گیاه شیرین بیان و مقادیر قایل توجهی پارچه و لباس کشف شد.

,

عباسی  تصریح کرد: در این راستا 5 نفر قاچاقچی دستگیر و به همراه کالای کشف شده به پلیس آگاهی منتقل شدند.

,

این مقام انتظامی  در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه فعالیت غیر مجاز از جمله قاچاق و توزیع کالاهای ممنوعه مراتب را سریعاً به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه