مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرگان:

برداشت فندق از باغات شهرستان گرگان آغاز شد

برداشت فندق از باغات شهرستان گرگان آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرگان از برداشت فندق از 18 هکتار باغات فندق شهرستان گرگان در این ایام خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "عباسعلی سلیمانی" مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرگان با اعلام این خبر افزود: در شهرستان گرگان حدود ۴ هزار هکتار اراضی شیبدار وجود دارد که از این سطح حدود یک هزارهکتار  تبدیل به باغات زیتون ، گردو ، فندق و... شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی گفت:  در حال حاضر در شهرستان  گرگان حدود ۱۸ هکتار باغ فندق احداث شده است که توجیه اقتصادی مناسبی دارد ، باغداران در هر هکتار حدود ۵۰۰ الی ۸۰۰ کیلوگرم برداشت و با قیمت مناسب  به بازار عرضه می کنند.

,

"سلیمانی" تصریح کرد:  در اراضی شیبدار به دلیل  ایجاد فرسایش خاک و امکان جاری شدن سیلاب ، محصولات زراعی کشت نشود.

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرگان در ادامه افزود: کشاورزان با احداث باغات مناسب در این اراضی بیشتر منتفع خواهند شد.

,

این مسئول شهرستانی در پایان تاکید کرد: از متقاضیان احداث باغ در اراضی شیبدارحمایت خواهد شد و برای تبدیل این اراضی به باغات مثمر، نهال یارانه ای در اختیار کشاورزان قرار می گیرد و خدمات کاشت نهال و آبیاری سال اول آن نیز در تعهد جهاد کشاورزی است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه