رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان:
92 محصول در استان گلستان تولید می شود
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان از تولید 92 محصول کشاورزی در استان خبر داد و گفت: برای استفاده از محصولات ارگانیک و امنیت غذایی ضرورت ویژه ای وجود دارد که بر این اساس ناگزیر هستیم با ساختار جهانی شدن پیش رویم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "حسین پیش قدم" رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان، در گردهمایی و جلسه انتخابات هیات مدیره اعضای انجمن ارگانیک گلستان اظهار داشت: در روند تأیید یک بررسی علمی، همیشه مخالفانی هم وجود دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی گفت: از آنجایی که محصولات ارگانیک و اثرات مثبت این مواد بر سلامت افراد، یکی از مهمترین محورهای مباحث سلامت را در سالهای اخیر تشکیل میدهد، اصلاً بعید نیست که مخالفانی هم وجود داشته باشند.
,"پیش قدم" افزود: 92 محصول کشاورزی در استان تولید می شود که در برخی از آنها جزو رتبه های برتر کشور می باشیم، همچنین با توجه به اینکه بیشتر محصولات کشت شده در استان استراتژیک می باشد مبلغ خاصی به آن تعلق نمی گیرد.
,رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان خاطر نشان کرد: مردم در مساله ارگانیک اطلاعات کمی دارند و امیدواریم با انتخاب افرادی اصلح بتوان این مهم را ترویج کرد.
,وی در پایان افزود: یکی از وظایف مهم انجمن ارگانیک استان دفاع از استان و تعریف ظرفیت شناسایی محصولات ارگانیک می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه