درد دل های مادر یک جاویدالاثر:
آرزوی دیرینه ام دیدار با رهبری است/ اساتید در دانشگاه ها نهضت حسینی را پر رنگ تر کنند
مادر یکی از شهدای جاویدالاثر گفت: دیدار من با رهبر آرزو دیرینه من است و پس از آن این است که تمامی اساتید در دانشگاهها نهضت حسینی را پر رنگ تر کنند و در کتب درسی از خاطرات و وصایای شهداء بیشتر یاد کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از بهارستانه؛ به مناسبت روز مادر و تجلیل از مقام مادران شهدا، مصاحبه اختصاصی با مادر شهید جاویدالاثر مجید قیدرترتیب داده شد تا پای درد دل این اسطوره های مقاومت بنشینیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, بهارستانه,انگیزه حضور شهید قیدر در جبهه چه بوده است؟
,علاقه ایشان به حدی بود که در بدو ورود امام خمینی (ره) به گلزار بهشت زهرا(س) با پای پیاده به سمت بهشت زهرا روانه و به میزبانی از بنیانگزار انقلاب شتافت که در این موضوع حتی کفش او نیز پاره و پایش دچار جراحت هم شد.
,بعد از انقلاب و ورود حضرت امام او تمام فکر و خیال خیال به سوی امام خود سوق که حتی درس و مدرسه را کنار گذاشت و ترک تحصیل کرده و به جمع بسیجیان پیوست موضوع حائز اهمیت از علاقه ایشان به امام و حضور در جبهه ها این بود که حتی نتوانست در مراسم عروسی خواهرش شرکت کند وراهی جبهه های جنگ شد.
,نحوه اعزام ایشان چگونه بود؟
,او (مجید) به من هیچ چیز نگفت و فقط ما پس از ۳ روز متوجه شدیم که مجید رفته است و گویا از سپاه شهرستان شهریار اعزام شده بود چون جنازه وی توسط آن سپاه به دست ما تحویل داده شد.
,آخرین وصیت شهید چه بود؟
,آخرین وصیتش به من این بود: مادرم ، لباس های مرا پس از شهادتم در آب فرات شستشو بده
,تا به امروز به خوابتان آمده است؟
,زیاد – اوایل زیاد به یادش گریه میکردم ولی در آخرین بار به خواب همسایه مان آمدم و از وی درخواست کرده بود که به مادرم بگویید که دیگر گریه نکند و فقط به یاد من یک پرچم سبز به پشت بام نصب کند.
,اگر یک روز با امام خامنه ای ملاقات کنید درخواستتان از ایشان چیست ؟
,اولا دیدار من با رهبر آرزو دیرینه من است و پس از آن این است که تمامی اساتید در دانشگاه ها نهضت حسینی را پر رنگ تر کنند و در کتب درسی از خاطرات و وصایای شهداء بیشتر یاد کنند.
,و در آخر نصیحتتان به جوانان چیست؟
,آنها نیز مانند شهدا راه امام حسین(ع) را ادامه دهند با وجود اینکه ما هنوز شاهد این هستیم که جوانان ما به فکر مد گرایی و غرب گرایی هستند که این خود در شان و منزلت جوانان این انقلاب نیست.
,شهید مجید قیدر در تاریخ ۱۳۴۶/۹/۱ در منطقه قلعه میر شهرستان بهارستان چشم به جهان گشود و تحصیلات را تا مقطع سوم راهنمایی پیش برد ولی عشق و ایثار وی به رهبر انقلاب اسلامی و میزان شور اشتیاق وی به جهت حضور در جبهه های حق علیه باطل وی رامانع از ادامه تحصیل کرد و پای به جبهه های نبرد گذاشت.
,سرانجام شهید قیدر در ابان ماه سال ۱۳۶۲ در منطقه پنجوین عراق مورد اصابت تیر قرار گرفته و پس از آن در حالی دچار جراحات شدیدی شده بود اقدام به امر به معروف به پسر خاله خویش جهت پیشروی در جنگ نموده و پس از آن به درجه رفیع شهادت مایل آمدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه