امام جمعه شهرستان زهک:

راه و روش امام رضا (ع) مبارزه ی مستمر با استکبار و استثمار بود

راه و روش امام رضا (ع) مبارزه ی مستمر با استکبار و استثمار بود
امام جمعه ی شهرستان زهک ضمن بر شمردن برکات دهه ی کرامت، راه و روش امام رضا (ع) را مبارزه با استکبار و استثمار دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق حجت الاسلام و المسلمین حسن خدری؛ امام جمعه شهرستان زهک گفت: وظیفه ی هر یک از ما  بررسی ابعاد مختلف زندگی معصومین است تا با توسل از آنها برکات معنوی شامل حال همه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق , حجت الاسلام و المسلمین حسن خدری؛ امام جمعه شهرستان زهک گفت: وظیفه ی هر یک از ما  بررسی ابعاد مختلف زندگی معصومین است تا با توسل از آنها برکات معنوی شامل حال همه شود.,

وی با اشاره به وجود مقدس امام هشتم در خاک ایران خاطر نشان کرد: به حرمت وجود مقدس امام رضا (ع) کشور از هر گونه آشفتگی و هرج و مرج به دور است چرا که معنویت در زندگی مردم جاری است.

, وی با اشاره به وجود مقدس امام هشتم در خاک ایران خاطر نشان کرد: به حرمت وجود مقدس امام رضا (ع) کشور از هر گونه آشفتگی و هرج و مرج به دور است چرا که معنویت در زندگی مردم جاری است.,

امام جمعه شهرستان زهک همچنین افزود: اهل بیت (ع) الگوی جامعه ی اسلامی هستند و مسلمانان باید با آگاهی کامل سیره و زندگی آنها را مطالعه و ادامه دهند.

, امام جمعه شهرستان زهک همچنین افزود: اهل بیت (ع) الگوی جامعه ی اسلامی هستند و مسلمانان باید با آگاهی کامل سیره و زندگی آنها را مطالعه و ادامه دهند.,

وی همچنین گفت: رهبران اسلامی و ائمه اطهار که خداوند هدایت مردم را به آنها واگذار کرده است واسطه ی بین مردم  و خداوند هستند تا با توسل به تقوای الهی به سرچشمه ی معرفت برسند.

, وی همچنین گفت: رهبران اسلامی و ائمه اطهار که خداوند هدایت مردم را به آنها واگذار کرده است واسطه ی بین مردم  و خداوند هستند تا با توسل به تقوای الهی به سرچشمه ی معرفت برسند.,

انتهای پیام

, انتهای پیام ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه