شهردار شهرکرد خبر داد:
نصب یکصد عدد سطل زباله در معابر شهرکرد
شهردار شهرکرد از نصب یکصد عدد سطل زباله فلزی در راستای توجه به پاکیزگی و نظافت شهر در سطح معابر شهرکرد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نورالله غلامیان دهکردی شهردارد شهرکرد در گفت و گو با جهانبین نیوز، اظهار داشت: برای خرید این تعداد سطل زباله افزون بر ۲۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
وی با اشاره به اینکه این اقدام موجب کاهش پراکندگی زباله های شهری در معابر عمومی می شود، گفت: با نصب و افزایش سطل های زباله، زمینه تسریع در عملیات جمع آوری زباله شهری را فراهم خواهد کرد.
شهردار شهرکرد افزود: سطل های زباله اموال عمومی هستند و مردم هم باید از آن ها در برابر تخریب و صدمه محفاظت کنند.
غلامیان دهکردی گفت:. شادابی و طراوت جامعه به سلامت افراد آن جامعه بستگی دارد و در این راستا نیاز به مسئولیت پذیری شهروندان هستیم.
وی ادامه داد: روزانه ۱۳۰تن زباله خانگی و پنج تن زباله بیمارستانی خنثی شده و بی خطر در شهرکرد جمع آوری، دفن و امحاء می شود.
غلامیان دهکردی اظهار داشت: ۲۷۰ نیروی خدماتی ونظافتی شهرداری با ۲۴ دستگاه خودرو، زباله های شهری را جمع آوری می کنند. شهردار شهرکرد افزود: معابر اصلی شهر به صورت روزانه و معابر فرعی هر هفته نظافت و پاکسازی می شود.
شهردار شهرکرد خاطرنشان ساخت: سرانه تولید زباله هر شهروند در شهرکرد ۷۲۵گرم است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه