logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس اداره آب و فاضلاب روستایی زابل:

انجام آزمایشات میکروبی مکرر بر آب روستاها/ آب روستاهای سیستان از کیفیت بالایی برخوردار است

انجام آزمایشات میکروبی مکرر بر آب روستاها/ آب روستاهای سیستان از کیفیت بالایی برخوردار است
رییس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان زابل عنوان کرد: با توجه به انجام آزمایشات میکروبی مکرر بر آب، آب آشامیدنی منطقه سیستان کاملا سالم و عاری از آلودگی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید هدایت حسینی به خبرنگار اوشیدا گفت: با توجه به وجود تصفیه خانه های پیشرفته و بهره برداری از تصفیه ی بیولوژیکی و فیزیکی، آب آشامیدنی مورد استفاده در تمامی روستاها و مجتمع های روستایی که توسط تصفیه خانه روستایی شهر زهک تأمین می شود از سلامت کامل برخوردار است.

حسینی تصریح کرد: مراکز بهداشت واقع در سیستان جهت سلامت کامل آب به طور مکرر اقدام به نمونه برداری از آب آشامیدنی نموده تا از این طریق سلامت آب و در پی آن سلامت مردم تضمین شود.

وی با عنوان اینکه، به منظور گندزدایی آب در تصفیه خانه زهک، کلرزنی در ۲ مرحله با دقت کامل انجام می شود افزود: با توجه به انجام تصفیه آب به صورت کامل، کدورت آب در آن بسیار اندک بوده که نشان از تمیزی و سلامت آب در مناطق روستایی سیستان دارد.

رییس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان زابل با عنوان اینکه، علیرغم آزمایشات دقیق آب، مردم منطقه سیستان در صورت مشاهده هرگونه آلودگی در آب شرب منطقه مراتب را به اداره آب و فاضلاب اعلام کرده تا جهت رفع آن اقدامات سریع و جدی انجام شود.

وی تصریح کرد: با توجه به ارتباط مستقیم سلامت آب با سلامت مردم، اداره آب و فاضلاب همیشه با دقت و جدیت کامل پیگیر عدم آلودگی آب منطقه می باشد که خوشبختانه در این راستا همیشه عملکرد خوب و کاملی داشته است که عدم شیوع بیماری های میکروبی و ویروسی در منطقه آن را به خوبی به اثبات می رساند.

حسینی با اشاره به اینکه، کدورت آب در بعضی از موارد به دلیل شکستگی لوله ها رخ می دهد ادامه داد: با توجه به خشکسالی های مکرر در منطقه، استفاده بهینه از آب و عدم اسراف آن را از مردم منطقه خواستار هستیم تا با مشکل در راستای تامین آب در منطقه مواجه نشویم چرا کمبود آب به عنوان مهمترین نیاز هر جامعه ضربه ای بزرگ بر سلامت، اقتصاد و پیشرفت جامعه به شمار می رود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه