عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی:

مرد موفق را زن موفق تکیه گاه است

مرد موفق را زن موفق تکیه گاه است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: هر مرد موفقی حتمأ پشتش یک زن موفق هست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مرزداران، حلیمه عالی، نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مرزداران با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و فرارسیدن روز زن گفت: هر مردی که در تمام مراحل زندگیش موفق عمل می کند و به نوعی نمونه می شود اگر در زندگی آن شخص دقیق شویم می بینیم که حتمأ یک زن و همسر موفق دارد، چرا که لازمه موفق شدن در مراحل زندگانی داشتن یک همسر موفق است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از رایج ترین مسائل زنان امر توانمندسازی است که از بعد روانی، اجتماعی و اقتصادی می تواند مورد بحث قرار گیرد که نیازمند اقداماتی در هر دو سطح کلان و خرد است. به همین منظور باید به زنان آموزش های لازم در جهت توسعه مهارت هایشان و دادن اعتماد به نفس در جهت به کارگیری این مهارت ها همچنین مهارت نه گفتن در زندگی و نیز توانمندی در حل مسئله و غیره را داد.

وی در پاسخ به این سوال که بعنوان یک بانو پذیرفتن این مسئولیت در زندگی شخصی شما تاثیر گذاشته؟ گفت: البته که تاثیر مثت گذاشته است ماه هاست که در این حوزه فعالیت دارم ولی هیچگاه مسئولیت نمایندگی ام باعث فاصله گرفتن من از خانواده نشده است و خانواده ام در همه امور مشوق، همراه و همکار من هستند و من هم همیشه سعی کرده ام در ساعاتی که در بین اعضای خانواده هستم حضوری فعال داشته و ساعات خاموشی و نبودم را جبران کنم و تاثیر مثبت را از آن جهت عرض کردم که فرزندانم مسئولیت پذیر و دارای اعتماد به نفس خوبی هستند.

وی در پایان گفت: باید اشاره کنم که بانوان از نظر جسمی و فکری نه تنها ضعیف نیستند بلکه خداوند قدرت و توان بسیار خوبی را در وجود آنان گذاشته، ولی چون از کودکی آنان را باور نکرده و ضعیف نگه داشته می شوند، خود را باور ندارند لذا باید اول دختران را از کودکی باور کنیم، دوم به آنان اعتماد کرده و این حس را از کودکی به آنان القا کنیم و در مرحله سوم در انجام فعالیت و کار مشوقشان باشیم و در نهایت به آنان اجازه دهیم از حق خود دفاع کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مرزداران,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه