هدیه گل های لبخندبه کودکان بیمار در جشن میلاد امام رضا (ع)

هدیه گل های لبخندبه کودکان بیمار در جشن میلاد امام رضا (ع)
با همکاری مدیریت بیمارستان بعثت و گروه خیرین گمنام ، جشن با شکوه میلاد امام رضا برای بیماران آن بیمارستان برگزار شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبنم همدان ، در روز ولادت ثامن الحجج (ع) ، جشن و پخش گل و شیرینی فضای سالن آمفی تئاتر بیمارستان را غرق شادی کرد. حمید رضا کیانی در این جشن اذعان داشت: توسل به ائمه و دعای خالصانه علاوه بر تأثیرات معنوی در بهبود بیماران روزنه های امید را در دل آنها ایجاد کرده و موجب القای انرژی مثبت می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبنم همدان ,

مدیر بیمارستان بعثت  افزود: خوشبختانه در بین کودکان سرطانی موارد بسیاری بودند که قطع درمان شده و با سلامت به ـغوش خانواده بازگشته اند.

,

در این جشن گروه تئاتر کودک « عمو صفا و گیگیلی ها» بر نامه های شادی را برای کودکان سرطانی برگزار کردند و هدایایی از سوی گروه خیرین گمنام به کودکان سرطانی تقدیم شد.

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام / م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه