به مناسبت روز محیط بان؛
از محیط بان فعال مرندی تجلیل شد
همزمان با سالروز میلاد ثامن الحجج امام رضا (ع) از یکی از محیط بانان فعال شهرستان مرند تجلیل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام مرند، در سالروز میلاد با سعادت امام هشتم (ع) که به نام روز محیط بان نامگذاری شده است از ” احمدعلی بارنامه” یکی از محیط بانان پیشکسوت شهرستان مرند طی مراسمی در فرمانداری این شهرستان تجلیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام مرند,
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرند در این خصوص گفت: حفاظت و حراست از عرصه های طبیعی استان با توجه به وسعت مناطق و تعداد کم محیط بانان امکان پذیر نبود. اما عشق و علاقه محیط بانان زحمت کش با تمام سختی ها و مشکلات موجود در وضعیت معیشتی و کمبود امکانات موجود در سازمان حفاظت محیط زیست را جبران می کند.
مهندس منوچهری افزود: قله های برافراشته سهند هنوز هم با گذشت بیش از یک دهه از شهادت شهید بهرام حنیفی بر غیرت این محیط بان دلاور غبطه می خورد و هنوز هم تک تک زیستمندان پناهگاه حیات وحش کیامکی با یاد از گشت و کنترل های شهید حسین پور غلام احساس امنیت می کنند و دامنه های پرصلابت کوههای سر به فلک کشیده بزقوش هیچگاه رشادتهای شهید حبیب اله پیرانی را فراموش نخواهد کرد و البته حاشیه های پارک ملی دریاچه ارومیه حتی پرنده گان مهاجرش از شهید ناصر سلطانی همیشه به نیکی یاد خواهند کرد رزمنده عرصه های جنگ تحمیلی که بعد از جنگ راهش را در جبهه حمایت و حراست از انفال الهی تدام بخشید.
وی خاطر نشان کرد: در راستای ارج نهادن به تلاش های این عزیزان و به مناسبت روز محیط بان از یکی از فعالین و تلاشگران این عرصه در شهرستان مرند تجلیل به عمل آمد.
,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه