فرماندار بروجرد:

ریشه همه ناهنجاریها و طلاق، بیکاری و عدم درآمد خانواده ها است

ریشه همه ناهنجاریها و طلاق، بیکاری و عدم درآمد خانواده ها است
فرماندار بروجرد گفت: ریشه همه ناهنجاریها و طلاق، بیکاری و عدم درآمد خانواده ها است که باید ایجاد اشتغال، رفع مشکلات و ناهنجاریها و فرهنگ سازی در سرلوحه کارها قرار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد "علی کورانی فر" فرماندار بروجرد در جلسه مجمع بسیج بروجرد که در فرمانداری بروجرد برگزار شد گفت: سپاه ثمره انقلاب است وکسانی که در سپاه و بسیج فعالیت دارند سالهاست خالصانه در این نهاد مشغول به خدمت هستند و این مدافعان انقلاب مورد اعتماد همه مردم می باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , بازتاب بروجرد, "علی کورانی فر" فرماندار بروجرد در جلسه مجمع بسیج بروجرد که در فرمانداری بروجرد برگزار شد گفت: سپاه ثمره انقلاب است وکسانی که در سپاه و بسیج فعالیت دارند سالهاست خالصانه در این نهاد مشغول به خدمت هستند و این مدافعان انقلاب مورد اعتماد همه مردم می باشند.,


وی با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی اضافه کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی، سپاه همیشه پیش قدم بوده و در این راستا تا کنون قادامات مهمی انجام داده است.

,
,


به گفته وی  ریشه همه مسائل و مشکلات در طلاق و ناهنجاری های دیگر، بیکاری و عدم درآمد خانواده ها دارد و باید کارهای فرهنگی و اشتغال در سرلوحه کار قرار گیرد تا این مشکلات حل شود.

,
,


کورانی فر با اشاره به این که قشر فعال جامعه، جوان هستند گفت: اگر می خواهیم جوانان در مساجد تردد داشته باشند باید فضای مسجد دارای جاذبه های لازم باشد و کارهای فرهنگی انجام شود.

,
,


وی بیان کرد: تنها سخنرانی و همایش برای حجاب و عفاف و کافی نیست بلکه باید روشهای دیگری مطرح شود تا به خوبی این مهم مورد توجه قرار بگیرد.

,
,


به گفته وی در بروجرد برای کار و اشتغال همه چیز وجود دارد اما متصل به هم نیستند و اگر به هم وصل شوند حرکت ایجاد خواهد شد و بخشی از مشکلات حل می شود.

,
,


در ادامه "محمد ابراهیم بیاتی" رئیس مجمع بسیج بروجرد گفت: کار مجمع شناسایی خلاء ها است و کار مجمع دخالت در کار هیچ نهادی نیست بلکه مشاوره و مشارکت است و مشکلات و مسائل ادارات بررسی و راه کارها ارائه داده شود.

,
,


وی اضافه کرد: امید دادن به مردم سبب دلگرمی مردم می شود که رفع مشکلات و امید دادن به مردم یکی از برنامه ها و اهداف این مجمع است.

,
,


به گفته وی یکی از اهداف دشمن این است که بی تفاوتی به وجود آورد و بزرگترین هربه دشمن این است که مردم از نظام برگردند و این انحراف را به وجود آورد.

,
,


بیاتی اظهار داشت: بی تفاوتی، سهل انگاری و نارضایتی مردم و همچنین امروز و فردا کردن سبب مشکلاتی می شود که مجمع با هدف دستگیری ادارات وارد کار شده است.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه