مهران مدیری و خاطرات جبهه و جنگ

مهران مدیری و خاطرات جبهه و جنگ
چند هفته قبل بود که مهران مدیری با حضور در برنامه سینمایی هفت از پایان فعالیت در تلویزیون و ورودش به عرصه‌ی سینما با ساخت فیلم «پنج عصر» خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چند هفته قبل بود که مهران مدیری با حضور در برنامه سینمایی هفت از پایان فعالیت در تلویزیون و ورودش به عرصه‌ی سینما با ساخت فیلم «پنج عصر» خبر داد. فیلمی که بعد از مجموعه «دورهمی» ساخته می‌شود و فیلمنامه‌ی آن را خشایار الوند نوشته و نقش اصلی را هم سیامک انصاری بر عهده دارد. مدیری هم‌چنین اعلام کرده بود که در سینما به دنبال پروژه‌ی شخصی‌تر و حتی تلخ هم خواهد رفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
مهران مدیری و خاطران جبهه و جنگ
, مهران مدیری و خاطران جبهه و جنگ,
 
,
امروز خشایار الوند در یک گفتگو درباره‌ی همکاری خود با مدیری و فیلمی صحبت کرده که بعد از «پنج عصر» ساخته خواهد شد:
,
 
,
«در جریان کار بعدی مهران که بعد از "پنج عصر” ساخته می‌شود نیستم اما می‌دانم برای خاطرات زمان جبهه و جنگش است. آن چیزی که مدیری قصد دارد بسازد، پس زمینه جنگ دارد و خاطرات خود مهران است از زمانی که با گروه‌های دانشجویی در مناطق جنگی تئاتر اجرا می‌کردند. من نویسنده آن کار نیستم و خودش دوست دارد آن را بسازد.»
,
 
,
منبع: رجا
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه