کدام را باور کنیم؟

اظهار نظر های متناقض از رشد اقتصادی یا دم خروس را!

اظهار نظر های متناقض از رشد اقتصادی یا دم خروس را!
آمار رشد اقتصادی ۴.۴ درصدی در شرایطی بر زبان رئیس جمهور جاری شد که دو مقام بلند پایه دیگر دولت در طول یک هفته گذشته دو نظر متفاوت درباره نرخ رشد اقتصادی داده بودند. حال کدام را باور کنیم؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آل نور، رئیس دولت تدبیر و امید در آماری عجیب اعلام کرد که در سه ماهه نخست سال 95 اقتصاد ایران با رشد 4.4 درصدی رو به شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور، , آل نور، , .,

آماری که به گواه اکثر اقتصاددانان و فعالان اقتصادی تناسبی با وضعیت اقتصادی کشور ندارد. این آمار در شرایطی بر زبان رئیس دولت یازدهم جاری شد که دو مقام بلند پایه دیگر دولت تدبیر و امید در طول یک هفته گذشته دو نظر متفاوت درباره نرخ رشد اقتصادی داده بودند.

, .,

اینکه در 10 روز دو اظهار نظر متفاوت از سوی دو تن از بالاترین مقامات اجرایی کشور و یک اظهار دیگر از بالاترین مقام پولی و بانکی کشور در خصوص نرخ رشد اقتصادی اعلام شود، بسیار عجیب و بی سابقه است.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه