مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان خبر داد:
کتابخانه اختصاصی سالمندان در هفته دولت به بهرهبرداری می رسد
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان از بهره برداری کتابخانه اختصاصی سالمندان در هفته دولت در این شهر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، امیرهوشنگ باهنر مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان در جمع خبرنگاران از افتتاح کتابخانه سالمندان خبرداد و گفت: کتابخانه اختصاصی سالمندان در هفته دولت در شهر سمنان به بهرهبرداری خواهد رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,وی با اشاره به اینکه کتابخانه باران ویژه سالمندان شهر اخلاق است، اظهار کرد: این کتابخانه به صورت تلفنی است که نیازی به خروج سالپمندان از منازلشان نیست و کتاب را به دست آنها خواهند رساند.
,مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان همچنین افزود: این کتابخانه برای سالمندان راه اندازی می شود تا کتاب به سهولت در دسترس آنها قرار گیرد.
,باهنر با اشاره به وجود بیش از دو هزار و 500 عنوان کتاب در کتابخانه تلفنی باران، گفت: کتاب های موجود در این کتابخانه ویژه سالمندان شهر سمنان است.
,مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان از رونمایی کتاب ترنم باران خبرداد و گفت: آیین رونمایی امروز با حضور شهردار و مسئولان شهری در تالار حکیم الهی فرهنگسرای کومش سمنان برگزار خواهد شد.
,وی همچنین تصریح کرد: این کتاب به قلم محمد بهرامی نوشته شده که یک کتابشناسی توصیفی است که در کتابخانه تلفنی باران موجود می باشد که امروز رونمایی می شود.
,باهنر با بیان اینکه کتابخانه رنگین کمان سال های گذشته از سوی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان راه اندازی شد، گفت: بیش از 10 هزار علاقمند به کتاب و کتابخوانی در این کتابخانه عضو هستند.
,مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری سمنان با اشاره به اینکه اعضای این کتابخانه با تماس تلفنی، کتاب سفارش می دهند، بیان کرد: اعضای کتابخانه رنگین کمان پس از مطالعه با ارتباط گیری مجدد توسط پیک به کتابخانه تحویل می دهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه