بررسی مشکلات بخش بهداشت شهرضا و دهاقان در دیدار با وزیر؛
تخصیص اعتبار برای تکمیل ساختمان بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرضا
نماینده مردم شهرستان های دهاقان و شهرضا گفت: این جلسه به منظور بررسی مشکلات بخش بهداشت و درمان شهرستان های شهرضا و دهاقان انجام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سمیه محمودی روز سه شنبه در مصاحبه با شهرضانیوز با اشاره به دیدار امروز با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: این جلسه به منظور بررسی مشکلات بخش بهداشت و درمان شهرستان های شهرضا و دهاقان انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,وی با اشاره به حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون پارلمانی این وزارتخانه در این جلسه، اظهارکرد: در این جلسه فرمانداران دو شهرستان شهرضا و دهاقان و مدیران بیمارستان ها و شبکه های بهداشت و درمان حضور داشتند.
,نماینده مردم شهرضا و دهاقان با بیان این که فرمانداران دو شهرستان در این جلسه به ارائه گزارش نسبت به وضعیت بهداشتی شهرستان ها پرداختند، خاطرنشان کرد: در ادامه این جلسه، روسای ادارات نیز وضعیت بهداشتی شهرستان ها و گزارش عملکردی [ود را ارائه کردند.
,محمودی افزود: پس از جمع بندی این جلسه، دکتر قاضی زاده هاشمی نسبت به موارد تصویب شده قول های مساعدی دادند که امیدواریم با پیگیری ها به نتیجه برسد.
,وی با بیان این که اعتباری برای تکمیل ساختمان بیمارستان امیرالمونین (ع) شهرضا تخصیص پیداکرد، ادامه داد:: از دیگر مصوبات این جلسه، دستور تهیه چارت سازمانی بیمارستان حضرت امیرالمومنین (ع)، دستور احداث یک مرکز اورژانس برای دو روستای هونجان و اسفرجان و دستور واگذاری یک دستگاه سیتی اسکن و ماموگرافی برای بیمارستان امیرالمونین (ع) صادر شد.
,عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره قول مساعد وزیر برای تهیه برخی تجهیزات مورد نیاز بیمارستان دهاقان، خاطرنشان کرد: دستور واگذاری یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان دهاقان، مساعدت به منظور تکمیل بیمارستان دهاقان و دستور مساعدت برای تامین پزشک متخصص برای این بیمارستان از جمله مصوبات این جلسه برای شهرستان دهاقان بود.
,محمودی با بیان این که وزیر بهداشت قول های مساعدی برای پیگیری این دستورات داده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم با پیگیری مستمر، این دستورات هرچه سریع تر به نتیجه برسند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه