ایجاد اولین باغ انگور روسیمی ارگانیک در ملکان / تصاویر
الیاس بهروزی فعال در عرصه اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: کار روسیمی کردن انگور از نوع فخری سیاه را از 5 سال پیش با تعداد کمی از درختان انگور شروع کردم و رفته رفته با توجه به تجربیاتی که بدست آوردم تعداد آنها را در زمینی به مساحت حدود 3200مترمربع افزایش دادم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار ملکان، الیاس بهروزی، جوان فعال عرصه باغ انگور روسیمی ارگانیک در طرح اقتصاد مقاومتی با مدرک لیسانس مهندسی مکانیک در گفتگو با خبرنگار ما به تشریح فعالیت خود پرداخته که در زیر آمده است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار ملکان, خبرنگار ما,
لطفاً فعالیت خود را شرح دهید؟
کار روسیمی کردن انگور را از ۵ سال پیش با تعداد کمی از درخت انگور شروع کردم و رفته رفته با توجه به تجربیاتی که بدست آوردم تعداد آنها را بیشتر کردم حال آنکه در عرصه باغات انگور روسیمی ارگانیک با کیفیت مناسب از نوع فخری سیاه با مساحتی حدود ۳۲۰۰مترمربع فعالیت دارم.
,
میزان استفاده از تسهیلات در این طرح چقدر است؟
برای راهاندازی این وسعت از باغات روسیمی ۱۵ میلیون تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی از قرارگاه بسیج سازندگی دریافت کردهام و سعی بر این دارم تا محصولات با کیفیت مناسبی را به بازار ارائه دهم.
,
شغل و حرفه قبلی شما چه بود؟
حدود ۵ سال در فولاد شاهین بناب مشغول به فعالیت بودم.
,
آیا اعضای خانواده نیز در کارهای شما فعالیت می کنند؟
در بیشتر اوقات و کارهایم پدرم یار و یاور بنده هستند.
,
مشکلات پیشروی این محصول کشاورزی را چطور ارزیابی می کنید؟
,علیرغم اینکه انگور در شهرستان ملکان به صورت انبوه تولید می شود ولی آنطور که باید بصورت صحیح و مطلوب از آن بهره برداری نمی شود که با حمایت های مسئولین در راستای اقتصاد مقاومتی از محصولات بومی می تواند پیشرفت چشمگیری در عرصه تولید و رونق اقتصادی به همراه داشته باشد.
,سخن آخر!
,اگر جوانان در مشاغل موجود در عرصه اقتصاد مقاومتی ورود پیدا کنند، بی شک علاوه بر اینکه به تحقق فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید داخلی کمک می کنند بلکه زمینه عدم وابستگی به کشورهای بیگانه را هم فراهم می کنند که در این راستا باید مسئولین شهرستانی هم از حمایت های لازم برای فراهم آوردن بازارهای هدف برای فروش انگور و تولید محصولات وابسته به آن در عرصه اقتصاد مقاومتی اقدامی عملی انجام دهند.
,






,
,
,
,
,
, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه