مدیریت جهاد کشاورزی فریدن:
برداشت ۱۴ هزار تن گندم در فریدن پیش بینی می شود
رستمی گفت: جهاد کشاورزی فریدن از کشاورزان درخواست کرد که قبل از برداشت محصول، به جهاد کشاورزی مراجعه کنند و معرفی نامه برداشت گندم را دریافت کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی فریدن در گفتگو با فریدن نیوز با اشاره به آغاز برداشت گندم در سطح ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان، گفت: از این مقدار سطح زیر کشت گندم در شهرستان ۱۸۰۰ هکتار گندم دیم و سه هزارهکتار گندم آبی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فریدن نیوز,رامین رستمی با بیان اینکه عملیات برداشت گندم از اوایل مرداد ماه در شهرستان فریدن آغاز شده است، تصریح کرد: پیش بینی می شود از سطح مذکور تقریبا ۱۴ هزار تن محصول تولید و تقریبا ۱۰ هزار تن به صورت تولید مازاد توسط مراکز خرید خریداری شود که نسبت به سال گذشته تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش عملکرد داشتیم.
,وی مبارزه با آفات را یکی از عوامل افزایش عملکرد در سال زراعی جاری دانست و تاکید کرد: از ابتدای سال جاری کار مبارزه با علفهای هرز و آفت سن غلات زیر نظر کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی به نحو احسن انجامشد و این مبارزه با آفات و علف های هرز برای اولین بار در کشت دیم منطقه نیز انجام گرفت.
,رستمی با اشاره به عملیات تأمین بذر مناسب و ترویج ارقام جدید گندم سازگار با منطقه و استفاده از سامانههای آبیاری تحت فشار افزود: امسال علاوه بر مواردی که مطرح شد اجرای طرحهای مکانیزاسیون در مزارع کشاورزی را نیز داشتیم که با جذب تسهیلات در این حوزه نیز حائز رتبه در استان شدیم.
,رئیس اداره جهاد کشاورزی فریدن با اشاره به اینکه هماهنگیهای لازم بین ادارات ذیربط برای برداشت و ذخیرهسازی به موقع محصولات انجام شده است، گفت: قیمت تضمینی خرید گندم از کشاورزان در سال جاری که توسط وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده یک هزار و ۲۷۰ تومان به ازای هر کیلو گندم و یک هزار تومان بابت خرید هر کیلو جو است.
,وی گفت: وزیر جهاد کشاورزی با هدف حمایت از کشاورزان و درراستای اقتصاد مقاومتی تلاش زیادی درجهت تعیین قیمت خرید تضمینی حتی بالاتر از قیمت جهانی گندم داشته است و ما نیز وظیفه داریم تلاش نمائیم تا این حمایت شامل حال کشاورزان شود.
,
رستمی با این عنوان که کشاورزان باید قبل ازبرداشت محصول، معرفی نامه از جهادکشاورزی دریافت می کردند، افزود: جهاد کشاورزی فریدن از کشاورزان درخواست کرد که قبل از برداشت محصول، به جهاد کشاورزی مراجعه کنند و معرفی نامه برداشت گندم را دریافت کنند.
رئیس جهاد کشاورزی فریدن ادامه داد: این طرح در سال زراعی جاری با دستور وزیر جهادکشاورزی در قالب تولید گندم شناسنامه دار و به منظور کوتاه کردن دست واسطه ها و سود جویان اجرا می شود.
,
وی از فعالیت ۲ مرکز عمده خرید گندم در شهرستان فریدن خبر داد و گفت: ارایه این معرفی نامه مذکور از سوی کشاورز به هنگام فروش گندم مازاد بر نیاز خود به مراکز خرید تضمینی ضروری است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه