مدیرکل آموزش و پرورش چهار محال و بختیاری خبر داد:

کلنگ‌زنی مدرسه 12 کلاسه خیرساز در شهرکرد

کلنگ‌زنی مدرسه 12 کلاسه خیرساز در شهرکرد
مدیرکل آموزش و پرورش چهار محال و بختیاری، از کلنگ‌زنی مدرسه 12کلاسه خیری بنیاد مصلی نژاد در شهر شهرکرد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر، بهروز امیدی مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: این دبیرستان پسرانه دوره دوم در ناحیه یک شهرکرد با مشارکت صددرصدی بنیاد مصلی نژاد احداث می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال وبختیاری با بیان اینکه زمین این دبیرستان ۴ هزار مترمربع است،تصریح کرد: این دبیرستان در سه طبقه با زیربنای 2 هزار و ۱۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ‌بر ۴۵ میلیارد ریال ساخته خواهد شد.

وی با اشاره به این که خیر ارجمند در کنار این مدرسه یک سالن ورزشی سرپوشیده با مساحت ۷۰۰ مترمربع نیز می‌سازد، تصریح کرد: نمازخانه، آزمایشگاه مجهز، سایت رایانه، سرایداری از دیگر فضاهایی است که برای مدرسه احداث می‌شود.

امیدی ضمن قدردانی از دکتر مصلی نژاد، خیر نیک‌اندیش، افزود: با احداث این دبیرستان، مشکلات رفت و آمد دانش‌آموزان محله‌های میرآباد شرقی و غربی و مسکن مهر شهرک منظریه شهرکرد حل می‌شود.

گفتنی است؛ این دبیرستان ۱۲ کلاسه در مهر ۹۶ به بهره‌برداری خواهد رسید.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه