نماینده شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس:

حمایت از صندوق های توسعه کشاورزی در اولویت قرار گیرد

حمایت از صندوق های توسعه کشاورزی در اولویت قرار گیرد
نماینده شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس گفت: کشاورزان باید نگاه خود را در جهت حمایت از صندوق های توسعه کشاورزی تغییر دهند و به این صندوق به عنوان یک حامی بنگرند تا اشتغال در این بخش رونق گیرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین غلامرضا کاتب؛ نماینده شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی با اعلام این مطلب  گفت:  نگاه دولت تدبیر و امید و مجلس دهم حمایت و کمک به صندوق حمایت توسعه کشاورزی در کشور است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,

کاتب با اشاره به جدی بودن معضل کم‌آبی در استان سمنان و شهرستان گرمسار اظهار کرد: باتوجه به توسعه کشاورزی در گرمسار، تجهیز مزارع و باغ‌ها به سیستم‌های آبیاری تحت فشار یک نیاز اساسی برای بدنه کشاورزی و تولید محسوب می‌شود.

نماینده شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس دهم خاطرنشان کرد: امسال در سفر هیئت دولت به استان سمنان، برای ایجاد سیستم آبیاری تحت فشار در 20هزار هکتار از اراضی استان اعتبار در نظر گرفته شده است.

 وی در ادامه افزود: دیگر  کشاورزی  سنتی  هیچ گاه  در کشور جواب نمی دهد توسعه مراکز صنعتی و گلخانه ای رد این بخش باید در اولویت باشد .

کاتب با اشاره به مزایای ایجاد تعاونی در حوزه‌های دامداری و پرواربندی تصریح کرد: این تعاونی‌ها باید به گونه‌ای عمل کند که چرخه تولید کشاورزان و دامداران به هیچ محدوده‌ای وابسته نباشد و نیازهای خود را خود به تنهایی بتوانند مرتفع کنند.

,
,
,
,
,
,
,

وی گفت: امور عشایری ما باید توانش به حدی باشد که حتی ضرورتی به فروش جو از طریق بورس نداشته باشد و تعاونی‌ها خود توانایی خرید محصولات کشاورزان را داشته باشند.

در ادامه این جلسه داریوش طاهری ، فرماندار گرمسار در ابتدای این جلسه گفت: هم افزایی مردمی و ارتقای بهره وری ضرورت توسعه بخش کشاورزی است.

,
,
,

وی ادامه داد: توسعه بخش کشاورزی با تکمیل زنجیره های تولید به خصوص با فراوری، بسته بندی و بازار صورت می پذیرد و صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی زیرساخت توسعه غیردولتی هستند که می توانند شرایط استقرار و عملیاتی کردن زنجیره های تولیدرا فراهم نمایند

,

فرماندار گرمسار در ادامه افزود: مصرف استفاده از منابع آبی در کشور و شهرستان در بخش کشاورزی از مقایسه در بخش بهره وری بسیار بیشتر است و برنامه ریزی در الویت است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه