نبود مدیریت شهری در تبریز؛
شخم بیت المال با مدیریت چندگانه شهری/ تاوانی که مردم پس می دهند+تصاویر
تبریز ار نبود مدیریت شهری واحد ضربه می خورد و در این بین هرکس که از راه می رسد ضربه ای بر پیکره این شهر می زند و می رود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، تبریز ار نبود مدیریت شهری واحد ضربه می خورد و در این بین هرکس که از راه می رسد ضربه ای بر پیکره این شهر می زند و می رود.
در تازه ترین شاهکار مسئولین شهری که اقدامی همیشگی برای آنان است پس از آنکه چندماهی از آسفالت خیابان های شهید رضایی نژاد و همچنین منطقه برق لامع در محدوده ۱۷ شهریور نمی گذرد، یکی از ادارات شهری اقدام به نابودی آسفالت و لوله کشی آن مناطق کرده است. تصاویر تبریزبیدار از این فاجعه شهری را مشاهده می کنید. به نظر می رسد با ادامه این روند و عدم دلسوزی برخی از مسئولین برای مردم، فاجعه ای بزرگ برای تبریز۲۰۱۸ رقم خواهد خورد. در این بین رسیدن به مدیریت واحد شهری مهمترین مسئله و دغدغه ای است که باید رفع گردد تا بسیاری از مشکلات شهری برطرف شود.
تبریزبیدار قضاوت از این تصاویر را بر عهده مخاطبان خود می گذارد.
,
,
,
,


,
,

,
, ,
,
, ,

,
, ,

,
, ,

,
, ,

,
, ,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه