مبارزه با جماعت گولن به قیمت تعطیلی وزارتخانهها؛
وزارت ارتباطات ترکیه منحل شد!
بر اساس اطلاعیه صادر شده از سوی رئیس جمهور ترکیه، وزارت ارتباطات منحل گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، برای وزارت ارتباطات که در سال های گذشته تلاش شده بود امکانات بیش تری از جمله مصونیت قضایی در نظر گفته شود، دیروز بیانیه ای از سوی رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، مبنی بر انحلال این سازمان منتشر شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,سازمان ارتباطات ترکیه، اخیراً از طرف کاربران اینترنت تبدیل به سازمانی شده بود که بیش ترین واکنش منفی را به خود جلب می نمود و اصلی ترین این اعتراضات به علت اعمال فیلترینگ از طرف این وزاتخانه بود. فیلتر شدن سایت های اجتماعی توئیتر و یوتیوب در سال های اخیر، باعث واکنش تند کاربران اینترنت شده بود.
,در پایان جلسه ای که دیشب برگزار شد، اردوغان اعلام نمود که در جهت تدابیری که بعد از حادثه 15 جولای اتخاذ گردیده، تصمیم بر این شد که سازمان ارتباطات ترکیه منحل شود.
,وی افزود، تمام مسئولیت های تاثیرگذاری بر دسترسی به محتوای اینترنتی در داخل و خارج از ترکیه وزارت ارتباطات ترکیه که وابسته به سازمان تکنولوژی های علمی و ارتباطات بود، به سازمان تکنولوژی های برتر واگذار می گردد.
,گفتنی است، در مورد 94 درصد از 112 هزار سایت فیلتر شده در ترکیه، سازمان ارتباطات ترکیه تصمیم به محدود کردن دسترسی و اعمال فیلترینگ گرفته است.
,لازم به ذکر است که علت اصلی این انحلال، وابستگی درصد بالایی از پرسنل این سازمان به جماعت گولن و همکاری با فتح الله گولن عنوان شده است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه