مدیرعامل شرکت گاز گلستان :

گلستانی ها به اندازه مناطق سرد کشور چون اردبیل گاز مصرف می کنند

گلستانی ها به اندازه مناطق سرد کشور چون اردبیل گاز مصرف می کنند
مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از پروژه های قابل افتتاح شرکت گاز استان گلستان در هفته دولت خبرداد و گفت: مصرف گاز هرخانوار گلستانی به اندازه مناطق سرد کشورچون اردبیل است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما ، صفرجمال لیوانی مدیرعامل شرکت گاز گلستان روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتی خبرنگاران در سالن کانون فرهنگی تربیتی کوثر شهرستان مینودشت ، اظهارکرد : شرکت گاز گلستان تأمین کننده بیش از 70درصد سبد انرژی استان است و تاکنون توانسته است 100درصد جمعیت شهری و89 درصد جمعیت روستایی و 509 واحد صنعتی عمده و تعداد 64 جایگاه CNG را از نعمت گاز طبیعی بهره مند سازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,

وی افزود: این شرکت افتخاردارد درسال اقتصاد مقاومتی ، اقدام وعمل ودرهفته دولت که یادآور رشادتهای شهدای والامقام دولت،شهیدان رجایی و باهنرمی باشد 85 پروژه گازرسانی را با هزینه ای بالغ بر246میلیارد ریال آماده بهره برداری نماید و این انرژی پاک را به هموطنان عزیزهدیه نماید.

,

جمال لیوانی تصریح کرد: درسال92 مبلغ 5/16میلیارد مطالبات داشتیم که فعلا حدود 47 میلیارد ازاین مطالبات باقی مانده است .

,

وی گفت: ما در سال 94 و 95 در مصرف گاز خانگی و تجاری کاهش مصرف داشتیم ، از مردم استان می خواهیم که صرفه جویی در مصرف گاز را مورد توجه قرار دهند.

,

این مقام مسئول ادامه داد: مصرف گاز هرخانوار گلستانی به اندازه مناطق سرد کشورچون اردبیل است و از اول سال تا به حال نزدیک به 100میلیارد تومان قبض چاپ شد و تنها جایی که مصرف گاز مجانی است مسجد و حسینیه هست .

,

وی در پایان سخنان خود از مردم استان تقاضا کردکه صرفه جویی درمصرف گاز را جدی بگیرند و از نکات ایمنی گاز هنگام خروج از منزل لحظه ای غافل نشوند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه