معاون سیاسی،امنیتی استاندار لرستان:
استقبال از نمایشگاه فرهنگی _اقتصادی در روز اول بی نظیر بود
معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان گفت: استقبال مردم از نمایشگاه فرهنگی_اقتصادی لرستان در روز اول بی نظیر بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، سید سعید شاهرخی در حاشیه برگزاری هفته فرهنگی لرستان بیان داشت:بر اساس برنامه ریزی قبلی مراسم افتتاحیه این نمایشگاه روز دوشنبه ساعت 6 عصر و با حضور وزیر ارشاد و وزیر فرهنو و ارشاد اسلامی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,,
وی افزود:خوشبختانه در روز اول نمایشگاه شاهد استقبال خوبی از سوی شهروندان تهرانی و لرستانی های حاضر در تهران بودیم.
,,
معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان اظهار داشت:روز دوم هفته فرهنگی اقتصادی لرستان عصر امروز با برگزاری همایش اقتصادی در سالن همایش های بوستان گفتگو ادامه می یابد.
,,
وی به بحث اطلاع رسانی در مورد این همایش اشاره نمود و خاطر نشان کرد:در حدود 40 تا 50 نقطه از شهر تهران اطلاع رسانی این رویداد انجام شده است ضمن اینکه از طریق شبکه استانی افلاک و همچنین شبکه خبر هم کار اطلاع رسانی هفته فرهنگی اقتصادی لرستان صورت گرفته است.
,,
شاهرخی به برخی گلایه مندیها در مورد کوچک بودن فضای برگزاری همایش های هفته فرهنگی و اقتصادی لرستان واکنش نشان داد و گفت:ازدحام جممعیت در مراسم افتتاحیه باعث گرم شدن فضای سالن شد اما در مجموع فضای نمایشگاه مناسب است و هیچ مشکلی ندارد ضمن اینکه باید توجه داشت که فقط دو ساعت از برنامه های هفته فرهنگی و اقتصادی در سالن همایش برگزار می شود.
,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه