پیگیری گزارش مردمی؛
پل عابر پیاده کال حجت تا ۱۵ روز دیگر به حالت نخست باز میگردد
رئیس ناحیه سه شهرداری منطقه دو شهرداری مشهد گفت: پل عابر پیاده بر روی کال حجت که به علت فعالیت عمرانی با جابجایی همراه شده بود، تا 15 روز دیگر به حالت نخست خود بازمیگردد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر انتظام در گفتوگو با مشهد پیام پیرامون جابه جا شدن پل عابر پیاده در منطقه کال حجت اظهار داشت: به علت انجام عملیات عمرانی بر روی کال حجت که در منطقه توس واقع است، پل عابر پیاده به ارتفاع یک متر از سطح زمین قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,,
وی با بیان اینکه توقف یک هفتهای در انجام فعالیت این پروژه عمرانی مرتفع گردیده، افزود: پیمانکاران در حال حاضر مشغول انجام فعالیت عمرانی هستند؛ ۱۵ روز آینده فعالیت این پروژه به اتمام میرسد و پل عابر پیاده که سبب مشکل در رفت و آم همشهریان شده بود، رفع میگردد.
,,
رئیس ناحیه سه شهرداری منطقه دو شهرداری مشهد گفت: این فعالیت عمرانی با هدف رفاه حال همشهریان و جمع آوری و هدایت فاضلاب داخل کال به جوبها است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه