نایب رئیس شورای شهر تبریز؛
شهردار تبریز توان پرداخت بدهیهای مردم را دارد
جعفری گفت: علیرغم مشکلات مالی موجود، شهرداری توان پرداخت بدهیهای مردم را دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین جعفری در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آناج با انتقاد از عدم پرداخت بدهیهای مردم توسط شهرداری، اظهار داشت: اگر اکنون نسبت به پرداخت مطالبات شهروندان اقدام نشود در آینده با مشکلات زیادی مواجه خواهیم شد و اصلیترین متضرر این قضیه شهرداری خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی در پاسخ به این سوال که آیا شهردار تبریز قصدی برای پرداخت بدهیها دارد یا خیر، عنوان کرد: این سوال را باید از خود شهردار پرسید و ما نیز مثل بقیه از قصد وی بیخبریم اما آنچه که مسلم است اعضاء شورا نیز خواستار رسیدن اشخاص حقوقی و حقیقی به پولهایشان هستند.
,نایب رئیس شورای شهر تبریز با اشاره به مشکلات مالی شهرداریها و سایر دستگاهها، توضیح داد: ما منکر وضعیت اقتصادی نابسامان امروز نیستیم لکن شهرداری این توان را دارد که بدهیهای خود را با برنامهریزی و در اولویت قرار دادن این مقوله پرداخت نماید.
,وی خاطرنشان کرد: طبق گزارشات کمیسیون برنامه و بودجه تاکنون 52 درصد بودجه درنظر گرفته شده برای شهرداری محقق شده و ما هر ماه 50 درصد کسری بودجه داشتهایم.
]
ارسال دیدگاه