عضو شورای شهر همدان؛
حضور زنان در عرصههای اجتماعی نیاز جامعه امروز است
نرگس نوراله زاده حضور زنان در عرصه های اجتماعی را نیاز جامعه امروز دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نافع؛ تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران در عصر حاضر روز تولد فاطمه زهرا در ۲۰ جمادیالثانی به عنوان روز زن و همچنین روز مادر گرامی داشته میشود روزی پر از خاطره و معنویت که خاطراتی شیرین از مادران مهربان، فرزندان با محبت و همسران با وفا.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, , به نقل از نافع؛ تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران در عصر حاضر روز تولد فاطمه زهرا در ۲۰ جمادیالثانی به عنوان روز زن و همچنین روز مادر گرامی داشته میشود روزی پر از خاطره و معنویت که خاطراتی شیرین از مادران مهربان، فرزندان با محبت و همسران با وفا., نافع,
این روز به یُمن زاد روز بانوی نمونه اسلام، فاطمه زهرا روز مادر نام گرفته است.
امروزه کسی نمیتواند نقش کاربردی زنان را در جامعه انکار کند؛ چرا که زنان نیمی از پیکره اجتماع را تشکیل داده و نقش او را در رشد و تعالی انسان و جامعه انسانی مهم تلقی کرده اند؛ و بسیاری از چرخ های اقتصادی، آموزشی و خدمات با دستان توانمند آن ها به حرکت درمیآید، این واقعیتی انکار ناپذیر است و میتوان گفت عدم حضور زن در بعضی مشاغل میتواند به پیکره جامعه صدمه بزند.
در متون دینی و منابع اسلامی نیز به اشاراتی برخورد می کنیم که نشانگر جایگاه والای زن در اجتماع است.
در ادامه گفتگویی با تنها زن عضو شورای اسلامی شهر همدان داشته ایم که میخوانید:
خانم نرگس نوراله زاده عضو دو دوره شورای اسلامی شهر همدان و یک دوره کارشناس شورای اسلامی شهر همدان بوده است وی متولد سال 1357 و دارای مدرک کارشناسی ارشد معماری است.
وی گفت: سراسر زندگی و سیره حضرت زهرا( س) به آموزنده و جذاب است و هر زن آزادهای در جهان او را تحسین میکند و اگر روزی باید روز زن یا روز مادر باشد هیچ روزی والاتر و افتخارآمیزتر از روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا نیست.
نرگس نوراله زاده در رابطه با حضور زنان در عرصههای مختلف اجتماعی گفت: حضور زنان در این فضا یک امر لازم و ضروری است چراکه بسیاری از زنان علاوه بر نقش مادری و همسری توانایی و صلاحیت انجام سایر نقشهای اجتماعی را نیز دارد و در بسیاری از صحنههای اجتماعی خود را نشان میدهد.
وی با اشاره به محدودیتهایی که برای یک زن در عرصههای اجتماعی وجود دارد گفت: زنان در اجتماع دارای یک سری محدودیتها هستند و افراد با اعتقادات مذهبی قوی و توجه به حجاب ممکن است به عنوان یک مانع به نظر برسد اما این مساله به هیچ وجه نمی تواند مانع حضور یک زن در نقشهای اجتماعی مختلف شود.
نوراله زاده در رابطه با علت حضور خود در این عرصه یادآور شد: من با توجه به احساس مسئولیتی که به زنان جامعه ام داشتم وارد این فضا شدم چراکه دغدغه ها و مشکلات زنان را تنها فردی از جنس خودشان درک می کند. درک و لمس نیازها و دغدغه های زنان از سوی مردان گاهی غیر ممکن است و هر قشر باید نماینده از خود داشته باشد و من هم به عنوان نماینده زنان در شورای شهر همدان احساس مسئولیت کردم که خوشبختانه از سوی مردم هم با پاسخ مثبت روبه رو شدم.
وی همچنین گفت: زنان نقش های اصلی و لاینفکی همچون مادری، همسری، فرزندی دارند که باید به نحوی بین اینها با نقشهای اجتماعی شان هماهنگی ایجاد کنند و این امر هم با اولویت بندی نقشها و مسئولیتها امکان پذیر است به طور مثال نباید از حق همسری و مادری و حتی فرزندی کم کرد و به جای آن به مسئولیتهای اجتماعی که واسطه حضور فعال در اجتماع ایجاد می شود اضافه کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم که همواره شاهد حضور بانوان در عرصه های اجتماعی باشیم و جا دارد رسانه های گروهی بر روی این موضوع همچون گذشته توجه ویژه داشته باشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه