«اولادقباد» رییس دفتر مجمع نمایندگان تهران در اسلامشهر شد
فریده اولادقباد به عنوان رییس دفتر مجمع نمایندگان تهران در اسلامشهر انتخاب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسلامشهرخبر، فریده اولادقباد نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر به عنوان رییس دفتر مجمع نمایندگان تهران در اسلامشهر انتخاب شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلامشهرخبر,همچنین سهیلا جلودارزاده به عنوان رییس دفتر پردیس، پروانه مافی به عنوان رییس دفتر شمیرانات و محسن علیجانی به عنوان رییس دفتر ری انتخاب شدند.
,این افراد به صورت دوره ای و در بازه های زمانی شش ماهه در این مسئولیت به فعالیت خواهند پرداخت.
,فریده اولاد قباد از بانوان فعال در حوزه هاى اجتماعى، فرهنگی و سیاسی است که در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی پا به عرصه رقابت گذاشت و در لیست اصلاح طلبان قرار گرفت.
,اولاد قباد در نهایت در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار رای در رتبه هفتم رقابت انتخاباتی تهران قرار گرفت تا وارد مجلس دهم شود.
,در کارنامه رییس دفتر مجمع نمایندگان تهران در اسلامشهر می توان عضویت در جامعه فرهنگیان و ایثارگران شهر تهران، بیش از دو دهه تجربه در تعلیم و تربیت و امور اجرایی، کارشناسی امور بانوان و جوانان، مشاور مدیریت آموزش و پرورش منطقه ۱۰ تهران، مسئول امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش، مدرس دوره های ضمن خدمت فرهنگیان، عضویت در کمیته پیشگیری از آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش، عضویت در کمیته فرهنگی و اجتماعی زنان و دختران آموزش و پرورش، عضویت در کمیته سلامت اداری آموزش و پرورش، عضویت در کمیته انتصاب مدیران آموزش و پرورش، عضویت کمیته ورزش بانوان، انتخاب به عنوان معلم نمونه، بازرس مدارس شاهد شهر تهران و ارائه مقالات پژوهشی در زمینه آسیب های اجتماعی و روانشناسی را مشاهده کرد.
,باید دید آیا حضور اولادقباد می تواند گامی روبه جلو در راستای حل مشکلات اسلامشهر باشد یا این حضور نیز برای اسلامشهر بی ثمر خواهد بود.
]
ارسال دیدگاه