مدیر آموزش و پرورش بستان آباد:

اجرایی شدن سند تحول آموزش و پرورش نیازمند راهکارهای عملی و اجرایی است

اجرایی شدن سند تحول آموزش و پرورش نیازمند راهکارهای عملی  و اجرایی است
اصغر فتحی اظهار داشت : بسیاری از طرح های خوب بدون توجه به توان واقعی مجموعه و چالش های موجود امکان عملی شدن ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار شهریار اصغر فتحی مدیر آموزش و پرورش بستان آباد در گفتگو با دیار شهریار گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که به منزله ی قانون اساسی آموزش و پرورش می باشد ، سندی جامع است که برای تدوین آن ، کار کارشناسی بسیار زیادی توسط صاحب نظران انجام گرفته است  اما برای اجرایی شدن تمام محتویات آن ، باید راهکارهای عملی طراحی و اجرا گردد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار شهریار ,

اصغر فتحی اظهار داشت : بسیاری از طرح های خوب بدون توجه به توان واقعی مجموعه و چالش های موجود امکان عملی شدن ندارند.

,

مدیر آموزش و پرورش بستان آباد کارنامه این اداره را در بحث کنکور  خوب ارزیابی کرد و گفت: مشاورین اداره آموزش و پرورش بستان آباد بیشترین تلاش را برای راهنمایی درست دانش آموزان در ایام سال تحصلی و به ویژه در ایام انتخاب رشته انجام دادند تا تا نتایج به دست آمده در کنکور موجب افتخار شهرستان شود.

,

فتحی با اشاره به برنامه های انجام گرفته در مدارس در ایام تعطیلات تابستانی از حضور درصد بالایی از دانش آموزان در برنامه های اوقات فراغت مدارس خبر  داد و گفت: برنامه های متنوع ورزشی ، علمی ، مذعبی و تفریحی در طول ایام تابستان برای مدارس تدارک دیده شده بود که گزارش نهایی از موفقیت این طرح ها در روزهای آینده اعلام خواهد شد.

,

وی حمایت از دانش آموزان نخبه را از برنامه های اصلی اداره آموزش و پرورش بستان آباد برشمرد و گفت: پژوهش سراهای شهرستان با در اختیار قرار دادن امکانات بستر لازم را برای پرورش استعدادهای نوجوان و جوان فراهم می کنند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه