logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

آخرین خبرها از وضعیت اموال زنجانی

آخرین خبرها از وضعیت اموال زنجانی
رئیس سازمان اموال تملیکی از فروش بیش از ۶۰ درصد از اموال غیر منقول امیر منصور آریا که در حدود ۱۴۰ میلیارد تومان ارزش داشت خبر داد و گفت که اموال بابک زنجانی هنوز به دست ما نرسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، امین دلیری در گفت‌وگویی، اظهار کرد: تاکنون هیچ یک از اموال بابک زنجانی در اختیار ما قرار نگرفته و در نتیجه سازمان اموال تملیکی امکان فروش اموال او را نداشته است، ولی اموال امیر منصور آریا در اختیار ما قرار گرفت و توانستیم در مزایده‌هایی که برگزار کردیم حدود ۶۰ درصد از اموال غیر منقول او را که در اختیار ما قرار داشت، بفروشیم.

او درباره قیمت‌گذاری اموال امیر منصور آریا توضیح داد: کارخانه صنعت ملی فولاد خوزستان او که در اهواز قرار دارد، حدود ۴۳۰ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده که هنوز فروخته نشده است و برآوردهای اولیه نشان می‌دهد که اسناد غیر منقول اموال وی حدود ۲۳۰ میلیارد تومان ارزش داشته است که حدود ۶۰ درصد آن (حدود ۱۴۰ میلیارد تومان) را فروخته‌ایم.

دلیری بیان کرد: هر ماه برای اموالی که در اختیار داریم - از جمله اموال امیر منصور آریا - مزایده‌هایی برگزار می‌کنیم و در برخی از این مزایده‌ها بخشی از اموال فروخته می‌شوند، ولی بخشی از اموال هم هستند که پس از برگزاری پنج - شش بار مزایده هنوز خریداری نشده‌اند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که چه کسانی خریدار این اموال هستند؟ بیان کرد: مشتریان این مزایده‌ها اغلب مردم و در واقع متقاضیان حقیقی هستند و بخش دولتی برای خرید، کمتر ورود می‌کند.

دلیری در پاسخ به این سوال که آیا در پروسه سند زدن مشکلی برای متقاضیان وجود ندارد؟ گفت: هیچ مشکلی وجود ندارد و سندهای منگوله دار در اختیار سازمان اموال تملیکی است و کسانی که در مزایده‌ها شرکت کرده، این اموال را می‌خرند و بی‌هیچ مشکلی، سند به نامشان زده می‌شود.

گفتنی است؛ امیرمنصور آریا متهم اصلی اختلاس سه هزار میلیارد تومانی بانک صادرات ایران است. او همچنین اتهاماتی مانند زمین خواری و دریافت تسهیلات ویژه را در پرونده خود داشت که بنا بر این اتهامات در ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ بازداشت و سوم خرداد سال ١٣٩٣ در زندان اوین اعدام شد و بخشی از اموال وی بنا بر قانون در اختیار سازمان أموال تملیکی قرار گرفت تا با فروش آنها در خدمت مخارج عمومی کشور قرار گیرد.

همچنین بابک زنجانی نیز از بزرگترین متهمان به فساد و رانت خواری در دوران تحریم است. وی اتهاماتی از قبیل حضور در قاچاق طلا هم در پرونده خود دارد و همچنین اکنون یکی از بزرگترین بدهکاران شرکت ملی نفت است. گرچه حکم اعدام وی صادر شده است ولی هنوز این حکم اجرا نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه