رئیس پلیس آگاهی یزد خبرداد
کشف 2 میلیاردی خشکبار قاچاق در یزد
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: ماموران ایست و بازرسی شهید مدنی، در بازرسی از یک دستگاه تریلی ولوو 10 تن خشکبار خارجی قاچاق را کشف کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان یزد اظهار کرد: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ورود محموله های خارجی فاقد مجوز گمرکی به سطح استان، ماموران ایست و بازرسی شهید مدنی، هنگام کنترل خودروهای عبوری، یک دستگاه تریلی کانتینر دار ولوو را برای بررسی مدارک و بارنامه متوقف کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,سرهنگ حسین رضایی افزود: در بازرسی از این تریلی، 10 تن خشکبار قاچاق به ارزش 2 میلیارد ریال کشف و یک متهم نیز دستگیر و به مراجع قانونی معرفی شد.
,رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: متهم، محمولهخشکبار قاچاق را از جنوب کشور بارگیری و قصد انتقال به استان البرز را داشت که توسط ماموران پلیس شناسایی و خودروی حامل بار قاچاق، توقیف شد.
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه