مصدومان انفجار و نشت گار آمونیاک در اهواز به 26 نفر رسید
تعداد مصدومان حادثه انفجار و نشت گاز آمونیاک در کارخانه یخ اهواز در جمعهشب تاکنون به 26 نفر رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:طبق گفته رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی خوزستان، تعداد مصدومان حادثه انفجار و نشت گاز آمونیاک در کارخانه یخ اهواز در جمعهشب تاکنون به 26 نفر رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب, طبق گفته رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی خوزستان، تعداد مصدومان حادثه انفجار و نشت گاز آمونیاک در کارخانه یخ اهواز در جمعهشب تاکنون به 26 نفر رسیده است,این در حالی است که آمار اولیه مصدومان از این حادثه 15 نفر اعلامشده بود.
, این در حالی است که آمار اولیه مصدومان از این حادثه 15 نفر اعلامشده بود,گفتنی است شب گذشته مخزن آمونیاک کارخانه یخ در خیابان شریعتی جنوبی اهواز منفجر شد که به دلیل حجم زیاد گازهای آزادشده در محیط و راکد بودن هوای محل، برخی از شهروندان ساکن اطراف این محل دچار مسمومیت و عارضه تنفسی شدند.
, گفتنی است شب گذشته مخزن آمونیاک کارخانه یخ در خیابان شریعتی جنوبی اهواز منفجر شد که به دلیل حجم زیاد گازهای آزادشده در محیط و راکد بودن هوای محل، برخی از شهروندان ساکن اطراف این محل دچار مسمومیت و عارضه تنفسی شدند]
ارسال دیدگاه