logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

دستگیری کارکنان سازمان بنادر تکذیب شد

دستگیری کارکنان سازمان بنادر تکذیب شد
معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر تمامی ادعاها در مورد دستگیری مسئولان یا کارکنان سازمان بنادر در خصوص پرونده قاچاق در بندر شهیدرجایی را رد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلیل اسلامی با اشاره به اینکه دوباره موضوع دستگیری کارکنان سازمان بنادر در رابطه با موضوع قاچاق کالا در بندر شهیدرجایی مطرح شده است، گفت: چنین چیزی صحت ندارد و تاکنون هیچ یک از کارکنان سازمان بنادر و دریانوردی در این رابطه دستگیر نشده اند.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا انتشار چنین اخباری را پیگیری کنیم، افزود: چنین موضوعی درست نیست و حتی تاکنون از سازمان بنادر، فردی را برای بازجویی نبرده اند بنابراین موضوع دستگیری هم صحت ندارد.

معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی با تکذیب تمامی ادعاهای مطرح شده در این خصوص، اظهار داشت: در اوایل طرح این موضوع، برای سوال از مدیران یا کارگران در محل انبارها حاضر شدند اما اینکه مسئولان سازمان بنادر در این خصوص مورد بازجویی و دستگیری قرار گیرند، تاکنون نبوده است.

وی با بیان اینکه برخی اخبار مبنی بر  دستگیری مسئولان این سازمان اشتباه بوده است، افزود: این موضوع قاچاق کالا بوده است که از سوی گمرک و نیروی انتظامی پیگیری شده و ربطی به سازمان بنادر و یا کارکنان این سازمان ندارد.

گفتنی است، در تیرماه امسال موضوع کشف بزرگترین باند قاچاق سازمان یافته از سوی مسئولان مطرح شد. به گفته مسئولان ۳ پرونده در این خصوص تشکیل شد و ارزش یک پرونده آن که شامل کانتینرهای حاوی قاچاق اسباب‌بازی، لوازم خانگی و ... بود به ۲۳ میلیارد تومان می‌رسید که به قوه‌قضائیه اعلام جرم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه