خیانت منفعت طلبان دولتی به مردم کردستان؛
مدیرانی که دو دستی میزهای مدیریتی خود را چسبیده اند!
برخی به اصطلاح "اصلاح طلبان" کردستان (بخوانید منفعت طلبان دولتی) که مانند کبک سر خود را زیر برف کرده اند و مشکلات و معضلات مردم مظلوم کردستان را نمی بینند و تنها به، به به و چه چه کردن برای دولت می پردازند و بر اینکه دولت تدبیر و امید دستاوردهای زیادی برای مردم کردستان داشته همواره تاکید دارند![
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، این منفعت طلبان که خود نیز به اینکه دولت در کردستان دستاوردی نداشته واقفند اما برای اینکه پست مدیریتی خود را از دست ندهند ندایی در حمایت از مردم کردستان از آنها سر داده نمی شود و همچنان به مردم استان خیانت می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،, کُردتودی،,,
روزهای خدمت، توسعه و پیشرفت در کردستان به سرعت برق و باد می گذرد و معلوم نیست چه دورانی و روزهایی مردم کردستان باید طعم لذیذ توسعه را بچشند.
,,
منفعت طلبان کردستان که ابتدا قرص و جدی مطالبه استاندار بومی از دولت را دنبال می کردند و رفت و آمدهای زیادی به تهران برای مجاب کردن مسئولان دولت تدبیر و امید در جهت انتصاب یک استاندار بومی داشتند اما دولتی ها دست آنها را در حنا گذاشتند و روحانی از لرستان را برای سکانداری کردستان انتخاب کردند تا دهن کجی به منفعت طلبان کردستان را از همان آغاز فعالیت دولتش شروع کند.
, منفعت طلبان کردستان که ابتدا قرص و جدی مطالبه استاندار بومی از دولت را دنبال می کردند و رفت و آمدهای زیادی به تهران برای مجاب کردن مسئولان دولت تدبیر و امید در جهت انتصاب یک استاندار بومی داشتند اما دولتی ها دست آنها را در حنا گذاشتند و روحانی از لرستان را برای سکانداری کردستان انتخاب کردند تا دهن کجی به منفعت طلبان کردستان را از همان آغاز فعالیت دولتش شروع کند., منفعت طلبان کردستان که ابتدا قرص و جدی مطالبه استاندار بومی از دولت را دنبال می کردند و رفت و آمدهای زیادی به تهران برای مجاب کردن مسئولان دولت تدبیر و امید در جهت انتصاب یک استاندار بومی داشتند اما دولتی ها دست آنها را در حنا گذاشتند و روحانی از لرستان را برای سکانداری کردستان انتخاب کردند تا دهن کجی به منفعت طلبان کردستان را از همان آغاز فعالیت دولتش شروع کند.,,
بعد از جنجال های اولیه برخی از منفعت طلبان در عدم انتصاب استاندار بومی، زاهدی استاندار لرستانی دولت تدبیر و امید در کردستان دو مدیر کلیدی را همراه خود به کردستان آورد!
,,
زاهدی استاندار کردستان در قبال آوردن معاون سیاسی امنیتی و مدیرکل حوزه استاندار به همراه خود از لرستان و اراک، فرمان انتصاب های مدیران میانی و فرمانداران را به منفعت طلبان کردستانی داد و آنها نیز از روی فامیل بازی و پارتی اقدام به انتصاب مدیران کردند.
, زاهدی استاندار کردستان در قبال آوردن معاون سیاسی امنیتی و مدیرکل حوزه استاندار به همراه خود از لرستان و اراک، فرمان انتصاب های مدیران میانی و فرمانداران را به منفعت طلبان کردستانی داد و آنها نیز از روی فامیل بازی و پارتی اقدام به انتصاب مدیران کردند., زاهدی استاندار کردستان در قبال آوردن معاون سیاسی امنیتی و مدیرکل حوزه استاندار به همراه خود از لرستان و اراک، فرمان انتصاب های مدیران میانی و فرمانداران را به منفعت طلبان کردستانی داد و آنها نیز از روی فامیل بازی و پارتی اقدام به انتصاب مدیران کردند.,,
به گواه اغلب صاحب نظران و کارشناسان سیاسی و اجتماعی و مردم کردستان، در دولت روحانی، شاهد انتصاب فرماندارانی ضعیف در استان بودیم و همچنین مدیران میانی استانداری نیز از میان نیروهای ضعیف و ناتوان انتخاب شدند که منفعت طلبان دولتی در انتصاب این افراد نقش اصلی را داشتند.
, به گواه اغلب صاحب نظران و کارشناسان سیاسی و اجتماعی و مردم کردستان، در دولت روحانی، شاهد انتصاب فرماندارانی ضعیف در استان بودیم و همچنین مدیران میانی استانداری نیز از میان نیروهای ضعیف و ناتوان انتخاب شدند که منفعت طلبان دولتی در انتصاب این افراد نقش اصلی را داشتند., به گواه اغلب صاحب نظران و کارشناسان سیاسی و اجتماعی و مردم کردستان، در دولت روحانی، شاهد انتصاب فرماندارانی ضعیف در استان بودیم و همچنین مدیران میانی استانداری نیز از میان نیروهای ضعیف و ناتوان انتخاب شدند که منفعت طلبان دولتی در انتصاب این افراد نقش اصلی را داشتند.,,
به نظر می رسد استاندار کردستان در قبال انتصاب دو یار همراه خود در دو مسند اصلی و کلیدی استانداری به منفعت طلبان استان باج داده و می توان گفت استان را به آنها و دو یار دیگرش واگذار کرده و عملا نقشی در مدیریت استان ندارد.
,,
و اما منفعت طلبان کردستانی؛ اگرچه استاندار و دو یار دیگرش اهل این دیارنیستند وعملا نمی توان انتظار دلسوزی برای مردم استان از آنها را داشت اما از معاونین، مدیران میانی و فرمانداران منصوب این دولت که اتفاقا بسیاری از آنها بومی هم هستند انتظار می رود به فکر مشکلات و معضلات مردم باشند اما متاسفانه از زمانی که پست مدیریتی گرفته اند دو دستی به میزهای خود چسبیده اند و تنها چیزی که به فکرش نیستند مردم مظلوم کردستان و مشکلات و معضلات فراوان آنها است.
, و اما منفعت طلبان کردستانی؛ اگرچه استاندار و دو یار دیگرش اهل این دیارنیستند وعملا نمی توان انتظار دلسوزی برای مردم استان از آنها را داشت اما از معاونین، مدیران میانی و فرمانداران منصوب این دولت که اتفاقا بسیاری از آنها بومی هم هستند انتظار می رود به فکر مشکلات و معضلات مردم باشند اما متاسفانه از زمانی که پست مدیریتی گرفته اند دو دستی به میزهای خود چسبیده اند و تنها چیزی که به فکرش نیستند مردم مظلوم کردستان و مشکلات و معضلات فراوان آنها است., و اما منفعت طلبان کردستانی؛ اگرچه استاندار و دو یار دیگرش اهل این دیارنیستند وعملا نمی توان انتظار دلسوزی برای مردم استان از آنها را داشت اما از معاونین، مدیران میانی و فرمانداران منصوب این دولت که اتفاقا بسیاری از آنها بومی هم هستند انتظار می رود به فکر مشکلات و معضلات مردم باشند اما متاسفانه از زمانی که پست مدیریتی گرفته اند دو دستی به میزهای خود چسبیده اند و تنها چیزی که به فکرش نیستند مردم مظلوم کردستان و مشکلات و معضلات فراوان آنها است.,,
مردم کردستان این رفتار منفعت طلبان کردستانی را فراموش نمی کنند، آنها در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری سال 92 وعده های فراوانی به مردم استان دادند و صراحتا اعلام می کردند که در صورت پیروزی دولت روحانی، کردستان آباد می شود و مشکلات و معضلات مردم برطرف خواهد شد اما پس از گذشت سه سال از دولت تدبیر و امید، مشخص شد که دولتمردان و منفعت طلبان کردستانی بازهم با مردم روراست نبودند.
,,
منفعت طلبان کردستانی فراموش نکنند که انتخابات بازهم در پیش رو است و گذر آنها به آرای مردم می افتد و جا دارد که در سال آخر فعالیت دولت روحانی مقداری به خود آیند و برای تحقق مطالبات مردم دست به کار شوند و با سکوت و تعریف و تمجید از دولت نگذارند دوران فعالیت این دولت سپری شود بی آنکه کردستان از این رهگذر منتفع شود.
, منفعت طلبان کردستانی فراموش نکنند که انتخابات بازهم در پیش رو است و گذر آنها به آرای مردم می افتد و جا دارد که در سال آخر فعالیت دولت روحانی مقداری به خود آیند و برای تحقق مطالبات مردم دست به کار شوند و با سکوت و تعریف و تمجید از دولت نگذارند دوران فعالیت این دولت سپری شود بی آنکه کردستان از این رهگذر منتفع شود., منفعت طلبان کردستانی فراموش نکنند که انتخابات بازهم در پیش رو است و گذر آنها به آرای مردم می افتد و جا دارد که در سال آخر فعالیت دولت روحانی مقداری به خود آیند و برای تحقق مطالبات مردم دست به کار شوند و با سکوت و تعریف و تمجید از دولت نگذارند دوران فعالیت این دولت سپری شود بی آنکه کردستان از این رهگذر منتفع شود.,,
برخی از مدیران انتصابی دولت یازدهم در کردستان از میان افراد ناتوان و ضعیف انتخاب شده اند که غیر از سیاسی کاری و استفاده از رابطه با جناح سیاسی مدیران ارشد استان، شایستگی دیگری برای مدیر شدن ندارند و این مدیران ناتوان و ضعیف موجب شده که کردستان همچنان از روند توسعه کشور عقب بماند و روز به روز بر تعداد مشکلات و معضلات این مردم اضافه می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه