مدیر جهاد کشاورزی میناب:

پیش بینی برداشت 180 هزار تن محصول بادمجان در میناب

پیش بینی برداشت 180 هزار تن محصول بادمجان در میناب
مدیر جهاد کشاورزی میناب با اشاره به آغاز کاشت بادمجان در منطقه گفت: بیش از ۱۸۰ هزار تن محصول بادمجان در میناب برداشت می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد سالاری مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب در گفتگو با میناب جنوب، با اشاره به میزان عملکرد ۴۵ تن بادمجان در هر هکتار از مزارع سطح زیر کشت در میناب گفت: امسال نیز به مشابه سال گذشته، ۱۸۰ هزار تن محصول بادمجان تازه از مزارع سطح زیر کشت در شهرستان میناب برداشت خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد سالاری مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب در گفتگو با , میناب جنوب, میناب جنوب, ، با اشاره به میزان عملکرد ۴۵ تن بادمجان در هر هکتار از مزارع سطح زیر کشت در میناب گفت: امسال نیز به مشابه سال گذشته، ۱۸۰ هزار تن محصول بادمجان تازه از مزارع سطح زیر کشت در شهرستان میناب برداشت خواهد شد.,

مدیر جهاد کشاورزی میناب روستاهای تیرور، گوربند، دمشهر، چاه شیرین، تلنگ و کریان را ازجمله نقاط مهم در تولید بادمجان عنوان کرد.

,

سالاری برگزاری کلاس و کارگاه‌های آموزشی ترویجی، مصرف نهاده‌های کشاورزی، مبارزه با آفات و بیماری‌های بادمجان و نظارت مستمر کارشناسان از مزارع و توصیه‌های فنی به آنها در خصوص مبارزه بیولوژیکی را از عمده فعالیت هایی دانست که در جهت تولید این محصول در مزارع این شهرستان نقش مستقیمی ایفا کرده است.

,

مدیر جهاد کشاورزی میناب سطح زیر کشت محصول بادمجان در این شهرستان را ۴هزار هکتار  اعلام کرد و افزود: این میزان سطح زیر کشت نسبت به مدت مشابه سال گذشته هیچ تغییری نداشته است.

,

وی عنوان کرد:  فصل کاشت بادمجان در میناب از اواسط مردادماه آغاز وتا ۱۵ شهریور ادامه دارد و فصل برداشت نیز از اوایل آذر ماه شروع و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.

,

سالاری  میناب را حائز رتبه‌ی دوم استانی در کشت و تولید بادمجان دانست و خاطر نشان کرد: این محصول علاوه بر فروش داخلی به سراسرکشور ارسال می شود و برای تهیه کنسرو نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه