طرح آبیاری بارانی ۱۲۰ هکتاری سرمازه افتتاح شد

طرح آبیاری بارانی ۱۲۰ هکتاری سرمازه افتتاح شد
طرح آبیاری بارانی ۱۲۰ هکتاری سرمازه در سورشجان در آستانه هفته دولت افتتاح خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   بام ایران خبر، طرح آبیاری بارانی ۱۲۰ هکتاری سرمازه در سورشجان در آستانه  هفته دولت افتتاح  خواهد شد.

طاهر نوربخش مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در حاشیه این برنامه اظهار کرد: تاکنون ۸۴۰ میلیون تومان برای این طرح هزینه شده و اشتغال مستقیم آن ۱۵ نفر و به طور غیرمستقیم برای ۱۲ نفر اشتغال‌زایی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه طرح‌های اینچنین برای استفاده بهینه از آب در زمانی که ما با مشکلات کمبود آب مواجهیم بسیار موثر است اضافه کرد: ۲۶ پروژه تامین آب و اجرای سیستم آبیاری نوین در هفته دولت افتتاح خواهد شد.

نوربخش اضافه کرد: این تعداد پروژه یک هزار و ۳۵۷ هکتار زمین را تحت پوشش قرار می‌دهد که از این میزان ۹۵۰ هکتار مربوط به سامانه‌های تحت فشار بوده و در هفته آینده افتتاح می‌شود.

مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: یک هزار و ۴۷۰ خانوار از یک هزار و ۳۵۷ طرح بهره‌مند خواهند شد.

نوربخش در انتها آورده مردم برای تکمیل این طرح ۲/۵ میلیارد تومان و سهم دولت را ۷ میلیارد تومان عنوان و افزود: نیاز است برای اجرای طرح‌های تحت فشار فرهنگسازی‌های لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/530ب

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه