مدیر باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

فعالیت ۱۴ هکتار گلخانه در چهارمحال و بختیاری

فعالیت ۱۴ هکتار گلخانه در چهارمحال و بختیاری
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۴ هکتار گلخانه سبزیجات، صیفی و توت فرنگی در این استان مشغول به کار هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ابراهیم شیرانی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با بام ایران خبر، اظهار کرد: ۱۴ هکتار گلخانه در این استان مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه ۱۱ هکتار از این گلخانه‌ها زیر کشت سبزیجات و صیفی و ۲ هکتار توت‌فرنگی قرار دارد افزود: میزان محصول تولیدی سبزیجات ۲ هزار تن در سال و توت فرنگی ۱۲۰ تن است.

شیرانی با اشاره به هفت گلخانه به مساحت ۴ هکتار و ۶ گلخانه گل رز در این استان اضافه کرد: ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار شاخه گل رز و ۳ میلیون و ۱۰۰ شاخه بریده گل، تولیدی این گلخانه‌ها است که هم تامین‌کننده نیاز خود استان هستند و هم به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

وی میزان اشتغالزایی مستقیم در این زمینه را برای هر هکتار ۱۰ نفر عنوان و خاطرنشان کرد: هزینه اولیه برای راه‌اندازی این نوع گلخانه‌ها بالا است اما متقاضی برای ورود به این عرصه زیاد است.

انتهای پیام/530ب

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه