معاون وزیر آموزش و پرورش:
خانواده باید در امر تربیت در کنار آموزش و پرورش باشد
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: از مردم می خواهیم به ما کمک کنند تا فرزندانی، خود اتکا و به دور از مدرک گرایی تربیت نماییم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، مرضیه گُرد شب گذشته در جمع مدیران مدارس دخترانه شهرستان نیشابور، قطب شهید شوشتری و رابطین عفاف و حجاب، با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی افزود: دانش آموزان ما نباید تبدیل به عنصری شوند که با خانواده و جامعه بیگانه باشند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,,
وی ادامه داد: اگر قرار است روی فکر جوانان کار شود و نیز اگر معتقدیم که دانش آموز ما باید فردی فرهیخته در جامعه باشد بهترین کار آن است که در کنار آموزش و پرورش، خانواده نیز در راستای تربیت آن همواره در صحنه باشند.
,,
این مقام مسئول، تصریح کرد: رسالت آموزش و پرورش تنها آموزش خواندن و نوشتن نیست بلکه یکی از ابعاد بسیار مهم پرورش انسانیت، روح و روان دانش آموز است که متاسفانه امروز تهاجمات فرهنگی غرب به دنبال به دست گیری و انحراف آن می باشند.
,,
معاون وزیر با تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) و روز مادر ، حضور زنان را در تمامی عرصه های آموزش و پرورش بسیار ضروری و لازم دانست و تاکید کرد: زمانی ما موفق خواهیم بود که خانواده را درگیر کار کنیم و در جایی که تلاش می شود معلمان و دانش آموزان ما از فرهنگ دور شوند، همسویی خانه ومدرسه ، بهترین روش مقابله با این تهاجمات است .
,,
وی افزود: ما اعتقاد به آموزش رایگان داریم، اما امروزه مدارس غیر دولتی بسیار مفید بوده که بخشی از وظایف مدارس دولتی را بر عهده گرفته اند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه