همزمان با هفته دولت/
بهره برداری از 87 پروژه در شهرستان بجنورد
فرماندار بجنورد از بهره برداری 87 پروژه با اعتباری 97 میلیارد تومان در شهرستان بجنورد همزمان با هفته دولت خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری بجنا، موسی حاجی زاده فرماندار بجنورد ضمن گرامیداشت هفته دولت در گفتگو با خبرنگار بجنا عنوان کرد: امسال 87 پروژه در بخش های عمرانی،کشاورزی و زیربنایی شهرستان بجنورد در هفته دولت به بهره برداری می رسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا,حاجی زاده افزود: اعتباری که برای این 87 پروژه هزینه شده است بالغ بر 97 میلیارد تومان است .
,فرماندار شهرستان بجنورد گفت : این پروژه ها در روز چهارشنبه سوم شهریور ماه با حضور مسئولین و مردم عزیز شهر بجنورد به بهره برداری می رسد.
,موسی حاجی زاده گفت: مهم ترین پروژه هایی که به بهره برداری می رسد مربوط می شود به راه های روستایی، آب شرب روستایی، ایجاد فضاهای آموزشی، فرهنگی ، گاز رسانی و همچنین مرمت بناهای تاریخی و محل گردشگری روستایی که اینها از نیاز های ضروری شهرستان بجنورد می باشد .
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه