پس از از یک ماه سرگردانی؛
اداره کل ورزش کرمان سرپرست دار شد
در حکمی دیبا کلانتری به عنوان سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان کرمان معرفی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “ورزش خبر” در پی استعفای محمود محمودینیا مدیرکل پیشین ورزش و جوانان استان کرمان که حدود یک ماه پیش انجام شد و حاشیههای نیز برای استان کرمان به همراه داشت امروز سرپرست جدید این ادارهکل معرفی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “ورزش خبر”,دیبا کلانتری معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان با حفظ سمت به عنوان سرپرست جدید این ادارهکل معرفی شد.
,در بخشی از این حکم که توسط سید مناف هاشمی معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان امضاء شده است بر خدمترسانی صادقانه و متناسب با شأن مردم شریف استان موفق کرمان تاکید شده است.
,به گزارش تسنیم، استعفای محمودینیا موج اعتراضات جامعه ورزشی استان را در پی داشت. محمودینیا دلیل استعفای خود را عدم حمایتهای مدیران ارشد استان از ورزش عنوان کرده بود.
,محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس نیز در جلسه با تعدادی از روسای هیئتهای ورزشی استان با انتقاد شدید از استاندار کرمان برای عدم حمایت و قبول استعفای محمودینیا گفته بود: تعویض مدیران بر اساس فشارهای سیاسی به نفع توسعه استان نیست و اداره ورزش و جوانان در زمان مدیریت محمودینیا عملکرد خوبی داشته است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه